magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Bőcs KSC 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: bbsz
  2015.09.09, 22:46
  A volt csabai Dani gólja döntött
  A kihagyott helyzetek igencsak megbosszulták magukat

  600 néző
  Vezette: Veizer Roland (Kormányos II Gábor, Rischák Károly)

  Békéscsaba: Such András - Ferenczi Attila, Czipó Zoltán, Tóth-Kovács Tamás, Juhász György - Okos István (Kocsis Dávid 46. p.), Szenti Zoltán, Pozsár Gábor (Lengyel László 77. p.), Horváth Tamás (Ursz József 66. p.) - Tóth György, Dobi Róbert Edző: Jakab Péter
  Bőcs: Matkó Zsolt - Vágó Zoltán, Martis Ferenc, Molnár Zsolt, Vass László (Török András 88 p.) - Fekete Viktor (Siróczki Gergő 66. p.), Irhás Ignác, Hegedűs Dávid, Szakszon Gábor - Dani Péter, Urbin Péter (Gaál Gergő 90. p.) Edző: Tóth László
  Gól: Dani 86. p.
  Sárga lap: Szenti (visszahúzásért) 26. p. ; Vágó (lökésért) 46. p. ; Czipó (akasztásért) 77. p.
  Szögletarány: 6:2 (4:1)

  86. p. : Irhás középen jól passzolt Danihoz, aki a 16-osnál befordult, két lépés után a jobbösszekötő helyéről, 14 méterről laposan a kapu bal oldalába lőtte a labdát, 0-1.

  Az első tíz perc kiegyenlített játékot hozott, majd a csabaiak próbálkoztak többet. Érdekes volt megfigyelni, hogy a vendégcsatárok többször is lesen maradtak, a lila-fehér védők jól alkalmazták a lesre állítást. A félidő közepén a két 16-os között folyt a játék, sok volt a hiba, a kapuk ritkán kerültek veszélybe.
  A szünetben Jakab Péter cserélt, a hórihorgas Kocsist hozta be a támadósorba, míg Dobi visszalépett a középpályára. Kicsit felpörgették a játékot a lila-fehérek. A hajrában mindkét csapat szerette volna megszerezni a győztes gólt, a 80. percben a bőcsieknek sikerült is a kapuba lőniük, ám a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Hat perccel később azonban már érvényes gólt lőttek. A bőcsiek vezető gólja után a hazaiak mindent megpróbáltak, ám Matkó kétszer is jó érzékkel hárított.
  A küzdelmes, alacsony színvonalú találkozón a látottak alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. A vendégek az egykori békéscsabai csatár, Dani Péter góljával a hajrában a maguk javára döntötték el a három pont sorsát.
  A lila-fehéreknek elsősorban a helyzetek értékesítésében kell javulniuk, mert ha ez nem sikerül, nehéz helyzetbe kerülhetnek az őszi folytatásban.

  Jó: Such, Czipó, Tóth-Kovács illetve Matkó, Molnár, Martis, Dani

  Jakab Péter: - Ha a második félidőben értékesítjük helyzeteinket, másképp alakulhatott volna a mérkőzés. Gól nélkül nem lehet nyerni.
  Tóth László: - Sok helyzetünk volt ezen a találkozón. A gólt a legjobb pillanatban szereztük. Ezután már nem tudott egyenlíteni a hazai csapat.

  4. Bőcs 10 5 2 3 12-13 17
  ...
  13. Békéscsaba 10 2 2 6 8-13 8

  Békés Megyei Hírlap 2006. október 16. ; MLSZ adatbank