magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - FK Žalgiris Vilnius 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.22, 12:23 (szerk.: 2019.06.18, 15:58)
    ez egy röhej volt, ez még egy előkészületi mérkőzésen is nevetség tárgya lenne, főleg igy... egy laza ötöst is kaphattak volna.
    a litván szimpatizánsok azt mutatták amit várni lehetetett, lepedők, ugrálás, sálpörgetés, ami szem szájnak ingere.
    de itt voltak.

    Szóval azért én igencsak csalódtam bennetek.Nagyon remélem, hogy találtok befektetőt, de így, hogy kimentek az idény valószínüen egyetlen kupameccsére ötszázan, így igen nehéz lesz.Valószínüen nem nektek kellene mondani, mert kinn voltatok, de ha csak ennyieteket érdekel a Kispest, akkor túl sok jót nemigen várhattok befeketető ügyben, vagy max.olyan piti alakokat mint a mostaniak.
    Azért őszintén kívánom, hogy ússzátok meg és anélkül, hogy vidékre költöznétek.

    Ha lenne egy jó csapat,tényleg jó játékosokkal,pillanatok alatt sokkal többen járnának ki a meccseinkre.Amíg ez a vegetálás,haldoklás folyik érdektelen a dolog sokaknak.Itt nem40-50 milliós befektetőnek nevezett sportrajongókra lenne szüksége a klubnak,hanem egy tőkeerős,több 100 millióval beszállni szándékozó, hosszabb távra tervező tulajdonos kellene.Ilyet sajnos nagyon nehezen fogunk találni.
    7 nap és eldől minden.
    Csak a Kispest!

    Sajna 500-an se voltunk...
    De nem is ebből kell kiindulni: szerintem nem is a csapat tudásával van a legnagyobb baj.
    Ha ugyanez a csapat mindig úgy hajtana, szívvel-lélekkel, mint a rájátszásban, ha nem állandó botrányoktól lenne hangos a sajtó Kispest-ügyben, ha a tulajok azt a kevés pénzüket ésszerűen, takarékosan használnák fel, ha lehetne látni, hogy a szűkös kassza, a rossz körülmények ellenére mindenki egy irányba húz, ha igazi összefogás lenne, akkor szerintem erre a csapatra is sokkal többen lennénk kiváncsiak.
    Csak sokakat irritál, hogy a tulajdonos egyben igazgató is, hogy (igaz, a sajátjából, de ez akkor is szomorú) kovácsbélákat, batrinukat fizet méregdrágán a kispadon, hogy sokáig volt vagy hat pályaedző, volt amelyiknek a meccseken már nem jutott hely a kispadon.
    Ahelyett, hogy ésszerűen költenék el a pénzüket. Mert egy dolog, hogy kevés van belőle, más dolog, hogy abból a kevésből is sokkal többet lehetett volna kihozni.

    Mi olyan 300-ra saccoltuk az össz. nézőszámot.. :/

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=42550&na_step=30&t=9018387&na_order=
     
  2. avatar: Bran
    2011.07.05, 15:36 (szerk.: 2019.06.18, 15:59)
    Kezdési időpont 18:00
    Nehéz helyzetben van a kispesti labdarúgócsapat, amely a hét végén (június 22., szombat, 18 óra), a litván Zalgiris Vilnius elleni Intertotó-kupa mérkőzéssel megkezdi szereplését az európai kupaporondon.

    Forrás: http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20020618litvan.html
     
  3. avatar: Ailton
    2009.10.10, 12:27
    kép