magyarfutball.hu

Perugia Calcio - Magyar Ligaválogatott 2 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
nem hivatalos mérkőzés
helyszín : Perugia, Stadio Renato Curi
nézőszámok : ?
 1. 5' Vryzas Zisis 1 - 0
  87' Pomper Tibor (öngól) 2 - 0
 2. lapok: ?

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2011.04.05, 09:16
  Bicskei Bertalan szövetségi kapitány kijelölte a magyar labdarúgó ligaválogatott kezdő tizenegyét a csütörtöki, olasz élvonalbeli Perugia elleni mérkőzésre. A kapitány úgy tervezi, hogy a 17 tagú keret valamennyi tagja pályára lép a csütörtöki összecsapáson.

  forrás:
  http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?ar_start=914&ar_step=30&o=&aq_text=keret&aq_cre=0&user_id=&topic_id=9018358&forum_id=33&aq_ext=1&aq_hnt=eJzzswYAANkAig==
   
 2. avatar: fgymat
  2009.12.30, 15:49
  BICSKEI BERTALAN szövetségi kapitány:

  Nagyon balszerencsés körülmények között szenvedtünk vereséget. Az olaszok egységesebb csapatjátékot mutattak, de ezen nem kell csodálkozni, hiszen õk naponta együtt készülnek. Mindkét góljuk elõtt mi hagytunk ki nagy helyzetet, s aztán lekontráztak minket. Azt hiszem, mindenki örülne neki, ha a magyar bajnoki találkozókon lenne akkora az iram és olyan magas a színvonal, mint ezen a mérkõzésen volt. A túra elérte célját, 3-4 játékos is olyan teljesítményt nyújtott, hogy tavasszal nyugodt szívvel be merem õket hívni a világbajnoki selejtezõkre készülõ keretbe. Például Dragóner Attilát. Egyértelmûen bebizonyosodott, szükség van ilyen mérkõzésekre.