magyarfutball.hu

Előre FC Békéscsaba - Kiskőrösi FC 0 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2016.01.04, 08:20 (szerk.: 2016.01.04, 12:21)
    A siralmasan gyenge játék eredménye

    500 néző Vezette: Hajdó Attila (Veres László, Szabó Zoltán)
    Békéscsaba: Matkó Zsolt 0 - Czipó Zoltán 5 - Boros Richárd 4, Kovács Tibor 4 - Balog Zsolt 5, Csipkar Sorin 4 (Fórizs Sándor 4, 60. p.), Simon Attila 4, Valentényi Viktor 5, Ursz József 4 - Balogh József 3 (Takács Gábor 78. p.), Czifrák András 3 (Fórián Zsolt 4, 55. p.) Edző: Paróczai Sándor
    Kiskőrös: Bicskei Bertalan 0 - Závoda Gábor 5 - Sendula Zalán 4, Aszódi János 5 - Füleki Antal 5, Somlyai Péter 5 (Vata Zalán 87. p.), Molnár László 6, Deli János 6, Filus Gábor 4 (Hleba Szerhij 65. p.) - Kapcsos Vince 4, Farkas Tamás 5 Edző: Linka József
    Sárga lap: Somlyai (megrúgta Csipkart) 32. p. ; Valentényi (Molnárt felvágta) 44. p. ; Kapcsos (rátartott Boros lábára) 62. p. ; Czipó (Farkast kezénél fogva lerántotta) 67. p. ; Deli (Fórián visszahúzásáért) 70. p. ; Bicskei (reklamálásért) 82. p.
    Szögletarány: 8:1 (4:1)

    18. p. : Csipkar jobboldali beívelt szögletét Valentényi 8 méterről Bicskei kezébe fejelte.
    16. p. : Farkas a balösszekötő helyéről, 10 méterről lőtt, Matkó könnyedén fogta a labdát.
    22. p. : Farkas 22 méteres szabadrúgása a békéscsabai kapus ölében halt el.
    45. p. : Csipkar 22 méteres szabadrúgása a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe.
    49. p. : Füleki vállalkozott 20 méterről lövésre szemben a csabai kapuval, de Matkó hárított.
    69. p. : Fórizs bal oldali szöglete Valentényi előtt landolt, aki 12 méterről, külsővel a bal kapufa mellé pörgetett.
    73. p. : Boros átkígyózott az egész vendégvédelmen, aztán gyatrán a jobb kapufa mellé lőtt 14 méterről.
    85. p. : Boros rossz bedobása Hleba előtt landolt a csabai kapu előtt az ötösön. A vendégek cserejátékosa óriási gólhelyzetbe került, de ahelyett, hogy lőtt volna, lépett még egyet a labdával, ez volt a veszte, mert Czipó az utolsó pillanatban hátulról elpöckölte előle a labdát.

    Rendkívül unalmasan kezdődött a mérkőzés és mindkét csapat rengeteg hibával játszott. A kapuk alig kerültek veszélybe, jellemző, hogy csaknem negyedórának kellett eltelnie az első kapura tartó lövésig. Semmi sem tudta felrázni a két csapatot, a szurkolók bekiabálása is inkább egyre bénultabbá tette a csabaiak játékát. Mondhatni, egymás hibáiból éltek.
    Az egykori I. osztályú játékvezető, Hévízi Ottó ezúttal játékvezető-ellenőrként tekintette meg a mérkőzést és ő is csak hüledezett a csabaiak teljesítménye láttán, no és persze nosztalgiázott arról, amikor a Kórház utcában még a Fradit és MTK-t verő viharsarkiaknak vezetett találkozókat. Tény, hogy összehasonlíthatatlan Kerekes Attiláék teljesítménye a maiakkal.
    Ugyancsak egy adalék, a 90 perc alatt a békéscsabaiak 84-szer, a kiskőrösiek pedig 93-szor adták el a labdát, azaz percenként kétszer hibáztak a játékosok.
    Egy biztos, ha ilyen teljesítményt látnak a szurkolók a hazai bajnokság második vonalában, akkor még az a négy-ötszáz néző is előbb-utóbb elmarad a stadionból, aki most még kiment napozni a lelátóra.

    Paróczai Sándor: - Sajnos, az első félidőben még tűz sem volt a csapat játékosaiban. Szünet után akaratban feljavultunk, de erre a játékra nem kaphattunk három pontot. Továbbra is dolgoznunk kell, hiszen nagyon fiatal még ez az együttes.
    Linka József: - A mérkőzés előtt kiegyeztünk volna egy ponttal. Az eredmény reális, ám a végén Hleba megszerezhette volna számunkra a győzelmet.

    6. Békéscsaba 6 1 2 3 4-7 5
    7. Kiskőrös 6 - 3 3 5-11 3

    Békés Megyei hírlap 2000. szeptember 11. ; Futballévkönyv 2001/I