magyarfutball.hu

Előre FC Békéscsaba - Csongrádi FC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2015.12.29, 17:30 (szerk.: 2017.05.26, 11:47)
    Most sem tudtak mit kezdeni az emberelőnnyel

    800 néző Vezette: Veres László (Drucskó János, Szabó Zoltán)
    Békéscsaba: Fülöp Róbert 5 - Szeverényi Péter 5 - Futaki Krisztián 6, Czipó Zoltán 5 - Simon Attila5, Csipkar Sorin 5, Balogh József 5 (Borbola Bence 76. p), Valentényi Viktor 5 (Boros Richárd 72. p.), Kovács Tibor 5 - Balog Zsolt 6, Czifrák András 4 (Fórizs Sándor 5, 56. p.) Edző: Paróczai András
    Csongrád: Sós Attila 5 - Trninics Velibor 6 - Balla László 5, Tóth-Kovács Tamás 5-2=3 - Barna Gábor 5, Makszimics Szerhij 6, Koncz Zsolt 5, Szarvas Zsolt 5, Vidakovics Borisz 5 - Juhos Péter 6 (Balogh Barna 89. p.), Tóth György 6 (Truczka Tamás 70. p.) Szakmai igazgató: Sándor István
    Gól: Balog Zs. 33. p. ill. Tóth Gy. 24. p.
    Sárga lap: Szarvas (Balogh J. felvágásáért) 29. p ; Juhos (sípszó után elrúgta a labdát) 42. p. ; Trninics (Simont visszahúzta) 55. p. ; Fórizs (kézzel ütötte maga elé a labdát) 59. p. ; Simon (Makszimicset hátulról elkaszálta) 79. p.
    Kiállítva: Tóth-Kovács 63. p
    Szögletarány: 4:3 (3:1)

    24. p. : Tóth György a félpályáról indulva kicselezte Szeverényit, aztán Futakit is, végül a balösszekötő helyéről, 9 méterről laposan a kapu közepébe lőtt a vetődő Fülöp alatt, 0-1.
    33. p. : Egy jobb oldali szögletet Csipkar adott be, Balog Zsolt az ötösről szinte háttal állva fejelt a kapuba, 1-1.
    63. p. : Csipkar kilépett a csongrádi térfél közepén, Tóth-Kovács utolsó emberként akasztotta, ezért a játékvezető azonnal kiállította a vendégek védőjét.

    Némi meglepetésre a vendégcsapat lépett fel támadólag és az első félórában sokkal energikusabban játszott, mint a házigazda. A nagy meleg ellenére jó néhány helyzetet kidolgoztak, amelyek közül egyszer-egyszer a kaput is veszélyeztették, sőt a nagy kedvvel játszó Tóth szép egyéni alakítás után az előnyt is megszerezte. Igazán ezután sem ocsúdott a hazai csapat, mégis sikerült kiegyenlítenie a lila-fehéreknek.
    A csabai középpályás sor ezúttal sem jeleskedett, nem szedték össze jól a labdákat és az indítások sem jöttek be. Ugyanakkor a csongrádiak nagyon harcosak voltak, a páros ütközetekből rendre ők kerültek ki győztesen és szervezettebben is játszottak.
    Ez volt a képlet egy órán át, amikor tíz főre fogyatkozott a vendéggárda. A létszámfölény után mezőnyfölénybe került a Békéscsaba, de a helyzetekkel továbbra is hadilábon álltak. Igaz, ott volt Balog Zsolt fején illetve Fórizs lábában a győztes gól megszerzésének lehetősége, ám mindketten elpuskázták. Hiába szögezte ellenfelét a kapuhoz a lila-fehér együttes, már nem tudtak mit kezdeni az előnnyel.
    Az utolsó félórában viszont a vendégek sokszor tisztátalan játékot mutattak be, igyekeztek az időt húzni s ez sokat segített abban, hogy elvigyenek egy pontot a Kórház utcából.

    Paróczai Sándor: - Gyengén játszottunk, nem volt kellő átütő erő a csapatban. Az első félidőben jobbak voltak a vendégek, fordulás után többet birtokoltuk a labdát, de nem tudtuk kihasználni az emberelőnyt, így a döntetlen reális. Sajnos a játékosok megijednek a bekiabálásoktól, ezért szeretnék több türelmet kérni a húszéves fiataloknak, akik többsége saját nevelés. Igaz, voltak olyanok is, akik biztatták a fiatal együttest.
    Sándor István: - Számunkra nagy esemény, hogy a kis Csongrád a nagy múltú Békéscsaba ellen bajnoki mérkőzést játszott. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, úgy érzem, a második félidőben, amikor fél órán át tíz emberrel küzdött a csapat, jól helytálltunk és a pontszerzésért minden elismerést megérdemelnek a fiúk.

    3. Békéscsaba 3 1 1 1 4-4 4
    ...
    6. Csongrád 2 - 2 - 2-2 2

    Békés Megyei Hírlap 2000. augusztus 21. ; Futballévkönyv 2001/I

    A Futballévkönyv 2001/I adatai szerint Tóth György is sárga lapot kapott.