magyarfutball.hu

Haladás-Milos - Szeged LC 2 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.09.13, 12:22
  Szombathely, 1999. augusztus 14., szombat (tud.) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 2. fordulójában:

  Szombathelyi Haladás-Milos - Szeged LC 2-1 (2-1)

  Szombathely, 3000 néző, V: Dubraviczky
  gólszerzők: Halmosi (24.), Simon Z. (30.), illetve Faragó (36.)
  kiállítva: Hercku (41.), Popovics (45.)
  sárga lap: Margineau (19.), Balassa (35.), illetve Kenesei Z. (15.), Popovics (22., 45.), Urbán (45.)
  csere: Halmosi helyett Dinu (67.), Margineau helyett Bodor (77.), Némethy helyett Necpál (78.), illetve Major L. helyett Németh (a szünetben), Udvari helyett Nagypál (65.), Kenesei Z. helyett Oláh (78.)

  Szombathely:
  Kurucsai - Horváth, Balassa, Stereau, Tóth P. - Nagy Cs., Somfalvi, Némethy, Simon Z. - Margineau, Halmosi

  Szeged:
  Sulyovszky - Mikler, Urbán, Major L., Udvardi - Popovics, Vörös, Hercku, Jeremejev - Kenesei Z., Faragó

  14. perc: Nagy Cs. a jobbszélen az alapvonalig futott el, laposan belőtt labdájáról azonban egy gondolattal lemaradtak a Haladás támadói.
  24. perc: Margineau ügyesen ugratta ki középen Halmosit, aki a kapujából kiinduló Sulyovszky fölött 14 m-ről kapura lőtt, a labda a felső kapufáról vágódott a gólvonal mögé (1-0).
  27. perc: Kenesei középen kiugrott, 15 m-es lövése a vetődő Kurucsairól kipattant Faragó elé, aki 8 m-ről a hálóba lőtt. A játékvezető azonban a partjelző beintése alapján nem adta meg a gólt.
  30. perc: Nagy Cs. ismét jobb oldalon vezetett támadást, átívelt a bal oldalra és a jó ütemben érkező Simon Z. 8 m-ről a bal felső sarokba fejelt (2-0).
  36. perc: Urbán 22 m-es, baloldalról elvégzett szabadrúgása után a labda a felső kapufán csattant, onnan kivágódva szemfüles Faragó elé került, aki 6 m-ről fejelt a kapu jobb oldalába (2-1).
  41. perc: Hercku a felezővonalnál hátulról felvágta Halmosit. Ezért a játékvezető a szegedi játékosnak felmutatta a piros lapot.
  45. perc: Halmosi a vendégek 16-osán belül próbált kapura fordulni, de Popovics hátulról akasztotta, ezért a szegedi játékos megkapta a második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott ő is és a bíró 11-est ítélt. A büntetőnek Balassa futott neki, laposan, gyengén a jobb alsó sarok felé lőtte és Sulyovszky gyors vetődéssel hárított.
  57. perc: Margineau 22 m-es lövése centiméterekkel suhant el a felső léc fölött.
  62. perc: Tóth P. vezette fel a labdát, majd a balösszekötőhelyén 25 m-ről lövésre szánta el magát, a léc alá tartó labdát Sulyovszkynak sikerült szögletre ütni.
  70. perc: ismét Tóth P. veszélyeztette a szegediek kapuját, ekkor középen ugrott ki, majd 17 m-ről laposan lőtt, de a vendégek kapusának gyors vetődéssel ismét sikerült hárítani.

  Az első játékrészben mindkét csapat nagy lendülettel harcolt, ekkor változatos, izgalmas volt a játék. A valamivel többet támadó Haladás biztosan szerezte meg a vezetést. Szünet után a 9 főre
  olvadt vendégek nagyszerűen védekeztek, s ennek ellenszerét nem találták meg a szombathelyiek. Mivel nem tudtak élni a kettős emberelőnnyel, nem változott az eredmény.

  MTI