magyarfutball.hu

Haladás-Milos - Vác FC-Zollner 0 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.23, 12:14
    Szombathely, 1998. november 28., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 17. fordulójában:

    Haladás-Milos - Vác FC-Zollner 0-1 (0-0)
    Szombathely, 3100 néző, V: Megyebíró

    gólszerző: Füle (51. - 11-esből)
    sárga lap: Varga K. (50.), Balogh (61.), illetve Burzi (2.), Füle (78.)
    csere: Kovács S. helyett Nagy Cs. (34.), Kocsis helyett Tóth P. (74.), Vidóczi helyett Plókai (74.), illetve Burzi helyett Vitelki (a szünetben), Füle helyett Grezsák (79.), Vén helyett Bábik (85.)
    jók: Balassa, Balogh, illetve Hámori, Nagy T., Nyikos

    Haladás-Milos:
    Németh - Varga, Balassa, Horváth A. - Bonchis, Kovács S., Koller, Vidóczi, Balogh - Bodor, Kocsis

    Vác:
    Hámori - Lévai, Nagy T., Kasza - Vojtekovszky, Nyikos, Burzi, Kovács P., Vén - Horváth P., Füle

    A Haladás kezdte a játékot és mindjárt támadólag lépett fel. A bal oldalon Kocsis révén jó néhány veszélyes támadást vezettek a szombathelyiek, de Hámori hárította a lövéseket. A Vác gyors kontratámadásokkal kísérletezett, a hazai védők azonban rendszerint időben mentettek. Félóra eltelte után valamivel kiegyenlítettebb lett a küzdelem, ekkor a vendégek többször is betörtek a Haladás kapuja elé, de gól továbbra sem esett.

    A szünet után mindjárt megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Az 51. percben a 16-oson belül, az alapvonalnál Varga K. és Horváth P. harcolt a labdáért. Az összecsapás után Varga K. elesett és estében kézzel ért a labdához, az esettől 25 m-re álló játékvezető pedig határozottan a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Füle a balra mozduló Németh mellett a kapu jobb oldalába lőtte (0-1).

    A gól után szétesett a hazai csapat játéka, sokkal idegesebb és kapkodóbb lett, ezért sok volt a pontatlan átadás. A vendégek sem jeleskedtek, teljesen ellaposodott a játék, és csak a két 16-os között folyt a küzdelem.

    Az első játékrészben a nagyszerűen játszó hazai csapatot a 11-es teljesen megbénította, így a váciak könnyen szerezték meg a győzelmet.

    MTI