magyarfutball.hu

Budapesti VSC-Zugló FC - Siófok FC 0 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.24, 11:19
    Budapest, 1998. november 21. szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 16. fordulójában:

    BVSC-Zugló FC - Siófok FC 0-1 (0-0)
    Szőnyi út, 500 néző, V: Cserna

    gólszerző: Szabó Z. (90.)
    sárga lap: Füzi K (87.), illetve Felföldi (38.), Kovács B. (82.)
    csere: Pomper helyett Bajic (55.), Bondarenko helyett Füzesi (64.), illetve Márkus helyett Ördög (55.), Felföldi helyett Kasza (70.) Bozsér helyett Csák (76.)
    jók: László, illetve Sallai

    BVSC:
    Koszta - Bondarenko, László, Szaszovszky, Vincze Z. - Füzi K., Pomper, Csillag, Polonkai - Kiss I., Aubel

    Siófok:
    Posza - Bimbó - Kovács B., Juhász - Felföldi, Győri, Bozsér, Sallai, Perger - Márkus, Szabó Z.

    Az első negyedóra eseménytelen játéka után a 16. percben ígéretes szabadrúgáshoz jutott a BVSC, de Pomper a kapu fölé lőtt. A folytatásban egy ideig a zuglóiak térfelén folyt a játék, egészen a 26. percig, amikor majdnem megszerezte a vezetést a hazai csapat. Egy szép támadás végén Kiss I. célozta meg a kaput, Posza azonban a helyén volt. Tíz perccel későb Kiss I. passzolt a jobb oldalról Aubelhez, aki kevéssel a siófok kapu bal sarka mellé lőtt.

    A második félidő enyhe BVSC-fölénnyel kezdődött, ám gólhelyzetig nem jutottak a zuglói játékosok. Később a Siófok átvette a játék irányítását. A 66. percben gólszerzési lehetőség adódott a vendégek előtt: Perger lőhetett 16 méterről, Koszta előbb bizonytalankodott és kiejtette a labdát, de azután elhárította a veszélyt. Három perc múlva Sallai futott kapura, a Siófok középpályás kisodródott és a bal sarok mellé gurított. A hátralévő időben egy említésre méltó esemény történt, a 85. percben Aubel került gólhelyzetbe, de fölé lőtt.

    A mérkőzés végén kissé váratlanul megszerezte a vezetést a Siófok. A 90. percben Győri a 16-oson belül középre emelte a labdát, és Szabó Z. öt méterről a kapuba fejelt (0-1).

    A gyenge színvonalú mérkőzés végéig úgy tűnt, hogy egyik csapat sem tud gólt szerezni, ekkor azonban a Siófok váratlanul gólt ért el, és ezzel megszerezte a három pontot.