magyarfutball.hu

Siófok FC - Gázszer FC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.29, 16:30
  Siófok, 1998. november 7., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 14. fordulójában:

  Siófok FC - Gázszer FC 2-2 (0-1)
  Siófok, 3000 néző, V: Vad

  gólszerző: Szabó Z. (50., 73.), illetve Tiber (22.), Bekő (87.)
  sárga lap: Sallai (33.), Soós (60.), illetve Árky (50., 63.), Korol (53.), Bekő (72.)
  piros lap: Árky (63.)
  csere: Szabadi helyett Soós (a szünetben), Márkus helyett Pest R. (70.), illetve Dvéri helyett Morvai (71.), Medvid helyett Dubics (75.), Simek helyett Móri (78.)
  jók: Bimbó, Kovács B., Szabó Z., illetve Szalai, Salacz Z., Bekő

  Siófok:
  Posza - Juhász, Bimbó, László, Szabadi - Kovács B., Sallai, Győri, Perger - Márkus, Szabó Z.,

  Gázszer:
  Kövesfalvi - Korol, Szalai, Salacz Z. - Simek, Árky, Dvéri, Bekő, Medvid - Földes, Tiber

  Mind a két csapat nagy erőbedobással játszott, sok helyzetet kidolgozott, de a kapuk nem forogtak veszélyben. A vendégek a 22. percben megszerezték a vezetést: Medvid 20 méteres lövését Posza csak kiütni tudta, és Tiber 10 méterről a léc alá vágta a labdát (0-1).

  A gól után is a vendégek voltak veszélyesebbek, a Siófok csak a kontratámadásokra épített, de a támadók nem bírtak a Gázszer-védőkkel. A félidő utolsó 10 percében szinte kapujához szegezte a helyi csapat a vendégeket, lövések sorozata ment kapura, de gólt nem tudtak elérni Pergerék.

  Szünet után a siófoki csapat hatalmas erőbedobással kezdte a játékot, aminek gyorsan eredménye is lett: az 50. percben Kovács B. átadását Szabó Z. 10 méterről a léc alá emelte (1-1).

  Továbbra is fölényben játszott a Siófok, a vendégek csak a kontrákra támaszkodtak. A 73. percben újabb korszerű siófoki támadás után Győri labdáját Szabó Z. 8 méterről a bal alsó sarokba lőtte (2-1).

  Már-már úgy látszott, hogy győztesen hagyja el a pályát a hazai csapat, amikor egy súlyos védelmi hibából Bekő a 87. percben, 10 méteres lövéssel egyenlített (2-2).

  Változatos mérkőzést vívott a két csapat, az első félidőben a vendégek, a szünet után, amikor a vendégek létszámhátrányba kerültek, a siófokiak voltak fölényben. A hazai csapat a második félidei játéka alapján győzelmet engedett ki a kezéből.

  MTI