magyarfutball.hu

Nyírség-Spartacus FC - Vác FC-Zollner 3 : 4 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.30, 15:01
  Nyíregyháza, 1998. október 31., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 13. fordulójában:

  Nyírség-Spartacus FC - Vác FC-Zollner 3-4 (2-1)
  Nyíregyháza, 6000 néző, V: Varga S.

  gólszerzők: Kirchmayer (32. -11-esből), Szatke (36.), Novák (77.) illetve Lévai (30.), Vojtekovszki (57.), Horváth (86.), Vitelki (89.)
  sárga lap: Kirchmayer (41.), Janics (51.), illetve Nyikos (15.), Hámori (32.)
  piros lap: Kirchmayer (79.), illetve Nyikos (63.)
  csere: Szabó helyett Gradinariu (54.), Janics helyett Baranyi (73.), Nagy S. helyett László (76.), illetve V. Kopunovics helyett Füle (a szünetben), Grezsák helyett Boda (65.), Romanek helyett Vitelki (76.)
  jók: Cap, Karkusz, illetve Nagy T., Vojtekovszki, Horváth

  Nyírség-Spartacus:
  Celeszki - Ács, Cap, Szatke, Kiss - Karkusz, Szabó, Nagy S., Novák - Janics, Kirchmayer

  Vác:
  Hámori - Lévai, Nagy T., Nyikos - V. Kopunovics, Vojtekovszki, Kovács, Vén, Romanek - Horváth, Grezsák

  A hazaiak előtt adódott az első nagy helyzet. A 12. percben Szabó 5 méterről fejelt, ám Hámori hárítani tudott. A 28. percben egy gyors hazai szabadrúgás után Janics nagy helyzetben, 10 méterről magasan fölé lőtt. A kimaradt hazai helyzeteket vendéggól követte.

  A 30. percben Vojtekovszki jobbról ívelt középre, Celeszki rosszul mozdult ki kapujából, így Lévai 5 méterről zavartalanul fejelhetett a hálóba (0-1).

  A 32. percben Janics passzolt Kirchmayer elé, a kapujából későn kilépő Hámori elhúzta a hazai támadó lábát. A büntetőt a sértett biztosan értékesítette (1-1).

  Négy perccel később Kirchmayer nagyszerűen csavart be egy bal oldali szögletet, Szatke 8 méterről fejelt a kapuba (2-1).

  A második félidő elején váratlanul egyenlítettek a váciak. Vojtekovszki 25 méterről lövésre szánta el magát, a labda a kapufáról vágódott a jobb alsó sarokba (2-2).

  A 63. percben Nyikos húzta vissza Kirchmayert, a váci játékos második sárga lapja után a kiállítás sorsára jutott.

  A 77. percben ismét megszerezték a vezetést a hazaiak: Baranyi gurított vissza Novák elé, aki 10 méterről bombázott a váci kapuba (3-2).

  A 79. percben Kirchmayer fölöslegesen húzta vissza Vojtekovszkit, második sárga lapja után kiállították a hazai labdarúgót is.

  A hajrában alaposan beleerősítettek a váciak. A 86. percben Vitelki jobb oldalról adott be, Horváth higgadtan cselezett ki három hazai védőt, majd a bal sarokba gurított (3-3).

  Két perccel később a győztes gólt is megszerezték a vendégek. Egy kapu előtti kavarodás után Vitelki közelről fejelt a hálóba (3-4).

  Fordulatokban gazdag, de nem túl színvonalas mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert.

  MTI