magyarfutball.hu

III. Kerület FC - Gázszer FC 2 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.01, 12:56
  Budapest, 1998. október 18., vasárnap (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 11. fordulójában:

  III. Kerület FC - Gázszer FC 2-1 (0-1)
  Hévízi út, 2000 néző, V: Hanyecz

  gólszerzők: Bencze (53.), Kovács N. (75.), illetve Medvid (13.)
  sárga lap: Bencze (11.), Metzger (69.), Tordai (90.), illetve Nagy L. (45.), Szalai (82.)
  piros lap: Simek (79.)
  csere: Metzger helyett Filó (73.), Wukovics helyett Schultz L. (83.), Bencze helyett Gubán (88.), illetve Nagy L. helyett Salacz Z. (a szünetben), Szekeres helyett Király (63.), Medvid helyett Forrai (76.)
  jók: Bencze, Kecskés, Wukovics, illetve Dvéri

  III. Kerület FC:
  Lippai - Gáspár, Varga L., Metzger - Kovács N., Tordai, Kecskés, Kun - Vincze G., Wukovics, Bencze

  Gázszer:
  Kövesfalvi - Korol, Szalai, Simek - Nagy L., Árki, Dvéri, Bekő, Medvid - Földes, Szekeres

  A 13. percben az addig is többet támadó vendégek megszerezték a vezetést. Simek jobb oldalról érkező beadását Medvid a rövid saroknál öt méterről a kapu bal oldalába fejelte (0-1).

  A 22. percben először veszélyeztettek a hazaiak. Kecskés szabadrúgásból ívelt az ötös sarkára, s az érkező Metzger fejesét Kövesfalvi hárította. A 39. percben Dvéri szögletét követően Bekő nyolc méterről fejelt fölé.

  Az első félidőben jobban és taktikusabban futballozó vendégek akarata érvényesült, s akár több gólos előnyt is szerezhettek volna.

  Az 53. percben egyenlített a III. Kerület FC: Wukovics lépett ki jobb oldalon, majd a labdával az alapvonalig sodródott, ott egy csellel tisztára játszotta magát, középre gurított és az érkező Bencze kapásból a kapu bal felső sarkába lőtt (1-1).

  Egy perc múlva Dvéri négy csellel becsapott három hazai védőt a jobb oldalon, középre ívelt és a teljesen egyedül maradt Szekeres hat méterről mellé fejelt. Az 59. percben Kecskés 26 méterről elvégzett szabadrúgása alig ment fölé.

  A 75. percben Kecskés indította Wukovicsot, ám a védők visszafejelték a labdát, ekkor 16-os vonalánál érkezett Kovács Norbert, aki egyből kapura lőtt, s lábáról a labda furcsa ívben a dermedt Kövesfalvi fölött a hálóba hullott (2-1).

  A lelkes hazaiak a második félidei játékuk alapján megérdemelten szerezték meg a három pontot, míg a Gázszer a második félidőt kicsit félvállról vette.