magyarfutball.hu

Vác FC-Zollner - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 2 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.06, 15:24
  Vác, 1998. szeptember 26. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 9. fordulójában:

  Vác FC-Zollner - Zalahús ZTE FC 2-2 (1-0)
  Vác, 3500 néző, V: Dubraviczky

  gólszerző: Horváth (24.), Schwarcz (93.), illetve Szabó I. (62.), Kámán (63., 11-esből)
  sárga lap: Halász (63.), Kopunovics (88.), illetve Arany (18., 56.), Filó (34.), Somfalvi (67.), Varga (79.)
  piros lap: Arany (56.)
  csere: Romanek helyett Sipeki (64.), Kasza helyett Vitelki (73.), Vén helyett Kopunovics (76.), illetve Casoltan helyett Kámán (a szünetben), Babati helyett Varga (64.), Németh helyett Szőke (64.)
  jók: Horváth, Vén, Schwarcz, illetve Somfalvi

  Vác:
  Halász - Nagy - Kasza, Nyikos - Vojtekovszki, Lévai, Schwarcz, Vén, Romanek - Horváth, Füle

  Zalaegerszeg:
  Vlaszák - Szabó I. - Kocsárdi, Filó, Babati - Somfalvi, Csóka, Arany, Németh - Sebők, Casoltan

  Eseménytelen játék után először Vén 25 méteres szabadrúgása adott munkát Vlaszáknak, a kiütött labdát Vojtekovszki ismét kapura lőtte, ám Szabó I. szögletre mentett.

  A 24. percben Horváth lefordult Aranyról, s 22 méteres lövése megpattant Filón, s a késlekedő Vlaszák mellett a labda a hálóba pattant (1-0).

  Arany, Filó, Sebők volt a labda útja, utóbbi játékos centiméterekkel fejelt a kapu fölé. A 41. percben Sebők szabadrúgását követően Szabó I. fejese foglalkoztatta a váci kapust.

  Az 52. percben Füle 6 m-es, bal oldalra tartó lövését védte Vlaszák. Az 56. percben a ZTE 16-osára betörő Vén már továbbpasszolta a labdát Horváth Péternek, amikor Arany fellökte a hazaiak középpályását. Arany ezért második sárga lapját is megkapta, amit a piros is követett. A büntetőt Vojtekovszki a kapufára lőtte.

  A 62. percben egy szabadrúgás után a középhátvéd Szabó I.-hez került a labda, aki a közbelépéssel késlekedő váci védők között hatalmas gólt lőtt (1-1). Halász a 63. percben Kámánt buktatta a váci büntetőterületen belül. A sértett a 11-est jobb lábbal a kapu bal oldalába vágta (1-2). A 93. percben Vojtekovszki szögletét Schwarcz 3 m-ről fejelte a zalaegerszegi kapuba (2-2).

  Eseménytelen húsz perc után váratlanul vezetést szerzett a Vác, s később bebiztosíthatta volna győzelmét. Ezzel szemben a vendég ZTE végrehajtotta azt a bravúrt, hogy Arany kiállítását követően tíz emberrel egy perc alatt fordítani tudott. Végül bravúros hazai rohamokat követően Schwarcz ügyes fejese eredményeképpen otthon tartotta az egyik pontot a hazai csapat.

  MTI