magyarfutball.hu

Haladás-Milos - Videoton FC Fehérvár 2 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.19, 13:38
    Szombathely, 1998. augusztus 1., szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 2. fordulójában:

    Haladás-Milos - Videoton FCF 2-0 (1-0)
    Szombathely, 7000 néző, V: Juhos

    gólszerző: Kocsis (42.), Kovács (64., 11-esből)
    sárga lap: Tóth M. (17.), Varga (55.), illetve Tóth A. (6.), Máriási (12.), Urbonas (53.), Makrickij (82.)
    csere: Sztrapák helyett Horváth A. (77.), Fodor helyett Plókai (83.), Lukács helyett Waltner (66.), Vancsa helyett Horváth A. (67.), Zsivóczky helyett Róth (76.)
    jók: Fehér, Kocsis, Kovács, Fodor, illetve Máriási, Puskás, Urbonas

    Haladás-Milos:
    Németh - Varga, Tóth M., Zugor - Fehér, Balassa, Kovács, Balogh, Kocsis - Bodor, Sztrapák

    Videoton FCF:
    Milinte - Makrickij - Tóth A., Schindler - Máriási, Puskás, Vancsa, Urbonas, Zsivóczky - Kuntics, Lukács

    A párás, fülledt melegben a Videoton kezdett jobban. Az első negyedórában pontos, gyors adogatásokkal mezőnyfölényt tudott kiharcolni. A Haladás ebben az időszakban csak védekezni tudott. Középen Vancsa és Puskás nagyszerűen szervezte a játékot a Haladás 16-osáig. Ott azonban elfogyott a tudományuk. Fokozatosan jött fel a hazai gárda, elsősorban a széleken próbálkozott támadásvezetéssel, bár nem sok sikerrel. Továbbra is a vendégcsapat birtokolta többet a labdát, amikor a 42. percben egy gyors támadás végén megszerezte a Haladás a vezetést. Kocsis a balösszekötő helyén ugrott ki, majd 17 m-ről laposan kilőtte a vendégcsapat kapujának bal alsó sarkát (1-0).

    Szünet után megváltozott a játék képe, mert a Haladás is sokkal lendületesebben támadott. Különösen a széleken vezetett veszélyes támadásokat. A két szélső, Fodor és Kocsis akcióit a Videoton védői nem tudták megakadályozni. Egy ilyen gyors akció után a 64. percben növelte előnyét a Haladás. Sztrapák a bal oldalon ugratta ki Kocsist, akit a kapujából kifutó Milinte a 16-os sarkánál elkaszált. A megítélt 11-est Kovács nagy erővel a kapu közepébe lőtte (2-0). Ezután továbbra is a Haladás irányította a játékot, a hazaiak több formás támadást vezettek, a lehetőségek azonban az összpontosítás hiánya miatt kimaradtak.

    A sokkal lendületesebben harcoló Haladás megérdemelten nyert.

    MTI