magyarfutball.hu

Gázszer FC - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 2 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.19, 13:54
    Az MTI Szabónak is ad lapot.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.19, 13:51
    Akasztó, 1998. augusztus 1., szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 2. fordulójában:

    Gázszer FC - Zalahús Zalaegerszeg TE FC 2-0 (2-0)
    Akasztó, 1000 néző, V: Vad

    gólszerzők: Bekő (35.), Dvéri (40.)
    sárga lap: Szalai (34.), Medvid (50.), illetve Sebők (30.), Szabó I. (37.), Szőke (55.), Arany (80.), Molnár (84.)
    csere: Salacz Z. helyett Lőrincz (55.), Földes helyett Simek (68.), Nagy helyett Zimmermann (80.), illetve Szabó II. helyett Arany (a szünetben), Németh helyett Kámán (69.), Casoltan helyett Molnár A. (69.)
    jók: Bekő, Dvéri, Kövesfalvy, illetve Sebők

    Gázszer FC:
    Kövesfalvy - Szalai - Salacz J., Salacz Z. - Nagy, Dulics, Dvéri, Bekő, Medvid - Földes, Tiber

    Zalahús Zalaegerszeg TE FC:
    Vlaszák - Csóka, Szabó I., Filó - Szőke, Molnár, Szabó II., Somfalvi, Németh - Sebők, Casoltan

    Sokáig érintetlenek maradtak a hálók, mígnem bő félóra elteltével vezetést szereztek a "hazaiak", vagyis az akasztói pályán pályaválasztóként szereplő agárdiak. A 35. percben, egy beadás után Medvid mellel tette a labdát Bekő elé, aki 14 m-ről, ballal, a kapu jobb oldalába lőtt (1-0). Nem sokkal később, a 40. percben Dvéri szerzett labdát a ZTE 16-osa előtt, majd elegánsan csavarta azt Vlaszák mellett a bal alsó sarokba (2-0), így kétgólos előnnyel várhatta a folytatást a Gázszer.

    A második félidő 11. percében Sebők a felezővonaltól indulva lefutotta az akkor beállt Lőrinczet, elgurította Szalai lába között a labdát, majd az ötösről a háló helyett Kövesfalvyba lőtt.

    Tíz perc múlva Dvéri cselezgetett, beadása után Tiber az ötösön megzavarta Földest, aki így kihagyta a ziccert. A 80. percben Arany másodszor lőtte el - engedély nélkül - a szabadrúgáshoz leállított labdát. Vad játékvezető sárga lappal "jutalmazta" tettét. A 89. percben Kövesfalvy lehúzta a labdát, majd kiejtette azt, de nem lett baj a dologból.

    A Gázszer már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát, akár több gólt is lőhetett volna. A tavaly oly látványos támadófutballt produkáló ZTE a profibajnokságban még nem lőtt gólt.

    MTI