magyarfutball.hu

Vác-Zollner FC - Ilzer-Stadler FC 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.11.17, 17:43
  Vác, 1998. május 30., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Vác FC-Zollner - Ilzer-Stadler FC 3-1 (2-0)

  Vác, 1500 néző, V: Tóth V.
  gólszerzők: Horváth (23.), Kasza (29.), Sipeki (85.) illetve Károlyi Róbert (55.)
  sárga lap: Strasser (12.), illetve Schultz (36.)
  csere: Kádár helyett Sipeki (a szünetben), Kriska helyett Babos (65.), Nyikos helyett Boda (65.), illetve Hleba helyett Sallai (59.)
  jók: Havrán, Vojtekovszki, Nyikos, Kasza, illetve Nagy Gábor, Károlyi R.

  A 4. percben élete első NB I-es mérkőzésén pályára lépő Havrán Nyikos labdáját jobb lábbal levette, ballal veszélyesen lőtt kapura. A 22. percben az ügyetlenkedő Károlyitól Vojtekovszkihoz pattant a labda. Középre ívelése Nyikoshoz szállt, akinek a jobb alsó sarokra tartó lövését még sikerült vesződve védenie Nagy Gábor kapusnak.

  A 23. percben Vojtekovszki mintegy 40 méteres átadása Nyikoshoz került, aki beadott, s Horváth Péter 4 méterről a kapu közepébe fejelt (1-0). A 29. percben újabb fejesgóllal növelte előnyét a hazai együttes. Nyikos beadását Kasza az ötös sarkáról bólintotta a kapuba (2-0). A 34. percben Korol beadását Farkas 14 méterről kapura lőtte, amit bravúrral védett Halász.

  A 47. percben Sipeki lapos beadása után Havrán centiméterekkel lőtt a bal felső sarok mellé. Két perccel később Károlyi Róbert egyedül vezette kapura a labdát, Halász vetődve védett. Az 49. percben Vojtekovszki szöglete után Havrán 15 méterről a kapufára fejelt, majd Kasza 6 méterről szintén a kapufát találta telibe. Az 55. percben Sipeki lyukat rúgott a saját 16-osán belül, Károlyi mellel levette a labdát, s 8 méterről a kiszolgáltatott helyzetben lévő Halász mellett a hálóba lőtt (2-1).

  A 65. percben Havrán kicselezte Roskát, majd 5 méterről a szöget jól záró Nagy kapusba lőtt. A 85. percben Sipeki jobbról, kissé kisodródva a kapura gurított, Nagy Gábor késlekedett, ám az egyik védő a gólvonal közelében kirúgta a labdát. Tóth Vencel játékvezető úgy látta, hogy a labda már túljutott a vonalon, s megadta a gólt (3-1).

  Nagy lendülettel kezdett a Vác, s a vendégcsapat védelmi hibáit kihasználva félóra alatt kétgólos vezetést szerzett. A második játékrészben közönség szórakoztató játékkal búcsúzott a váci együttes a hazai publikumtól a már biztos kieső Stadler FC ellen.

  MTI