magyarfutball.hu

Tiszakécske FC - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.11.17, 17:26
  Tiszakécske, 1998. május 30., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Tiszakécskei FC - Zalahús-ZTE FC 1-0 (1-0)

  Tiszakécske, 3000 néző, V: Vágner
  gólszerző: Besserman (15.)
  sárga lap: Barna (31.), Nagy L. (82.), illetve Molnár B. (31.), Szabó II. (85.)
  csere: Besserman helyett Török (65.), Holló helyett Major (75.), Szántó helyett Vidákovics (83.), illetve Kámán helyett Tóth Z. (56.) Németh helyett Nagy T. (63.), Csóka helyett Kocsárdi (66.)
  jók: Tóth J., Izsák, Bánföldi, Holló, illetve Vlaszák, Szabó I., Szabó II.

  Már az első akcióból gólt szerezhetett volna a hazai csapat, Szántó robogott el a jobb oldalon, beadását a védők Besserman elé fejelték, aki 16 méterről jó helyzetből mellé lőtt. A 15. percben jobb oldalról Molnár ívelt be szögletet Bánföldi ezúttal is az üresen érkező Besserman elé fejelte a labdát, aki 18 méterről jobbal hatalmas gólt lőtt a léc alá (1-0).

  A 23. percben Sebők előtt adódott nagy lehetőség a zalaegerszegiek válogatott támadója 15 méterről ballal a hálót tartó vasat találta el.

  A fordulás utáni percek izgalmasan alakultak. A kécskei kapu előtt Kámán került nagy helyzetbe, ám közeli lövését mentették a hazai védők. Az 54. percben Holló 5 védőt kicselezve küzdötte be magát a 16-oson belülre, ám Vlaszák a lövés pillanatában elvette a labdát a lába elől. Az 58. percben Balla M. adott pazar labdát Hollónak, aki gólhelyzetben 8 méterről lőtt, ám Vlaszák ezúttal is védett.

  Előnye birtokában főleg a védekezésre összpontosított a hazai csapat és ennek tudható be, hogy többnyire a vendégek járatták a labdát, ám a hazaiak kontraakciói veszélyesek voltak. A 85. percben Vidákovics 8 méteres, jobb lábas lövését védte az egerszegi kapus.

  Izgalmas hajrában végül megőrizte soványka előnyét a lelkesen küzdő, sokat futó tiszakécskei csapat, s elérte célját, versenyben maradt az osztályozós helyek valamelyikéért.

  MTI