magyarfutball.hu

Siófoki Bányász FC - Haladás-Milos 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.12.28, 14:51
  Siófok, 1998. május 23., szombat (tud.) - A labdarúgó NB I. 32. fordulójában:

  Siófoki Bányász SE - Haladás-Milos 0-1 (0-0)
  Siófok, 3000 néző, V: Vad

  gólszerző: Tóth M. (65.)
  sárga lap: Pest K. (32.), Juhász (80.), illetve Koller (20.), Varga (82.)
  cserék: Pest K. helyett Ördög (51.), Sallai helyett Bozsér (67.), Perger helyett Regis (70.), illetve Király helyett Fehér (80.), Kovács helyett Vidóczi (80.), Bonchis helyett Nagy Cs. (88.)
  jók: a siófoki csapatban nem akadt kiemelkedő teljesítmény, illetve Tóth M., Koller, Baumgartner, Gabala

  Siófok:
  Posza - Juhász, Bimbó, László, Szabadi - Kovács B., Sallai, Győri, Perger - Pest K., Szabó Z.

  Haladás:
  Rott - Zugor, Tóth M., Koller, Király - Bonchis, Kovács, Baumgartner - Balogh, Gabala, Varga

  Az első negyedóra változatos, jó iramban telt el. A hazai csapat nyugodtan szőtte támadásait, a vendégek idegeskedtek, sok volt a rossz passz és kemény a játék. A 30. percben lőtt először kapura a siófoki csapat, amikor is László 15 m-es bombáját Rott bravúrral hárította szögletre. Az iram továbbra is élénk volt, a játék színvonala viszont csapnivaló, sok volt a rossz elgondolás és a hibás átadás. Az utolsó negyedóra a siófoki fölény jegyében zajlott, de a tehetetlen hazai támadók nem bírtak a hasznosan és jól játszó szombathelyi védőkkel.

  A szünet után a vendégek kezdtek jobban. Ám mindjárt az első percben óriási helyzetet hibáztak el, amikor a siófoki védők a gólvonal előtt végül is fel tudtak szabadítani.

  A nagy lendülettel és helyenként okosan játszó vendégek maradtak támadásban, és a 65. percben a vezetést - mint utóbb kiderült: győzelmet érő gólt - is megszerezték. Ekkor egy hosszan előrevágott labdára a siófoki kapus rosszul jött ki, a védők is hibáztak, Tóth Miklós pedig közelről a kapuba fejelt (0-1).

  A gól után is a vendégek irányították a játékot, majd az eredmény tartására törekedtek, ami sikerült is a teljesen formán kívül játszó Bányász ellen. A siófoki csapat a szezon leggyengébb teljesítményét nyújtotta ezen a mérkőzésen. A vendégsiker teljesen megérdemelt.

  MTI