magyarfutball.hu

Haladás-Milos - Videoton FC Fehérvár 3 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.12.30, 15:33
    Szombathely, 1998. március 28. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 23. forduló:

    Haladás-Milos - Videoton FCF 3-1 (0-0)
    Szombathely, 7000 néző, V: Hanacsek

    gólszerzők: Fehér (72.), Baumgartner (84.), Kovács (86.), illetve Takács (78.)
    sárga lap: Balassa (75.), illetve Császár (60.), Dvéri (65.)
    cserék: Vidóczi helyett Fehér (66.), Bonchis helyett Koller (85.), Kovács helyett Nagy (85.), illetve Vancsa helyett Miklós Z. (25.), Róth helyett Takács (73.), Talapa helyett Waltner (73.)
    jók: Tóth M., Balassa, Baumgartner, illetve Schindler

    Haladás:
    Németh - Varga, Tóth Miklós, Zubor - Bonchis, Kovács, Balassa, Baumgartner, Balogh - Vidóczi, Negrau

    Videoton:
    Mitring - Urbanas, Magyar, Szabó B. - Talapa, Vancsa, Dvéri, Schindler, Császár - Pálfi, Róth

    A Haladás lépett fel támadólag és már az első negyedórában megpróbált vezetést szerezni. Ám hiába játszottak mezőnyfölényben a hazaiak, egy alkalomtól eltekintve nem tudták veszélyeztetni a vendégek kapuját. A jól tömörülő székesfehéri védők nagyszerűen rombolták a meg-megújuló Haladás-rohamokat. A vendégek olykor gyors ellentámadásokkal kísérleteztek, ezekben azonban nem sok volt az elgondolás, így nem is jelentettek veszélyt a Haladás kapujára. Húsz perc elteltével kiegyenlítettebb lett a játék, ekkor jobbára a két 16-oson belül zajlott a küzdelem. A 32. percben megszerezhette volna a vezetést a hazai csapat, amikor egy gyorsan beívelt labdát Bonchis 6 méterről rálőtt, de az a jobb kapufa mellé szállt. A lefújás előtti pillanatban ismét a hazai csapatnak nyílt lehetősége a gólszerzésre, Kovács 15 méteres lövését azonban Mitring hárította.

    Szünet után is úgy folytatódott a játék, hogy a Haladás birtokolta többet a labdát. Nem sok látványosság akadt 20 percen keresztül, mert meddő volt a szombathelyi csapat mezőnyfölénye. Az utolsó negyedórába sűsűrödtek az események, amikor már gólok is estek mind a két oldalon. A 72. percben a csereként beállt Fehér talált 10 méterről a hálóba (1-0). A 78. percben még tudott egyenlíteni a Videoton, ezután viszont már képtelen volt lépést tartani a hazaiakkal, Baumgartner és Kovács két perc alatt esett góljára (3-1) nem tudtak válaszolni a vendégek.

    MTI