magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Ilzer-Stadler FC 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.12.31, 16:41
  Székesfehérvár, 1998. március 21. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 22. forduló:

  Videoton FCF - Ilzer-Stadler FC 1-3 (0-0)
  Székesfehérvár, 2500 néző, V: Hosszú

  gólszerzők: Róth (90.), illete Resko (72.), Simek (78. - öngól), Schultz (85.)
  sárga lap: Schindler (34.)
  piros lap: Hleba (34.)
  csere: Miklós A. helyett Waltner (46.), Császár helyett Simek (55.), Makrickij helyett Pálfi (70.), illetve Bajusz helyett Korol (57.), Kun helyett Bocsán (74.)
  jók: Kiri, Kertész, Resko, illetve Dvéri

  Videoton:
  Milinte - Urbonas, Makrickij, Schindler - Miklós A., Vancsa, Császár, Dvéri, Szabó B. - Miklós Z., Róth

  Stadler:
  Kiri - Schultz, Kertész, Vincze - Rosca, Molnár, Lázár, Resko, Kun - Bajusz, Hleba

  A Videoton 900. NB I-es mérkőzésén bátran kezdett, többet támadott, a 10. percben Dvéri 17 m-es a bal alsó sarokba tartó labdáját ütötte szögletre Kiri. A 12. percben Molnár a védőkről kipattanó labdát 17 m-ről lőtte a bal alsó sarok irányába, Milinte azonban vetődéssel hárított.

  A 18. percben Hosszú játékvezető a felezővonal közelében elesett, felállt, majd három lépést tett, amikor ismét elesett és mozdulatlan maradt. Miután a labda pályán kívülre került, a Videoton orvosa, dr. Horváth Lajos beszaladt a bíróhoz. Néhány perces vizsgálódás után az eszméletét visszanyerő játékvezető úgy döntött, hogy folytatja a mérkőzést.

  A 34. percben az oldalvonal közelében Schindler és Hleba összecsapott, az utóbbi törlesztett, ezért a játékvezető a hazai játékosnak sárgát, míg a vendégjátékosnak piros lapot mutatott fel.

  A 72. percben Urbonas röviden fejelte ki a labdát, Resko 17 m-ről, kapásból a bal felső sarokba lőtt (0-1). Támadott a Videoton, újabb gólt azonban a vendégek szereztek. A 78. percben Bocsák vezette kapura a labdát, mielőtt azonban lőtt volna, a menteni igyekvő Simek védhetetlenül lőtt a saját kapujának bal alsó sarkába (0-2). A 85. percben Molnár hagyta le a hazai védőket, és a kimozduló Milinte mellett a kapu közepébe lőtt (0-3). A 90. percben szépített a Videoton: Dvéri szabadrúgása kipattant Kiriről és Róth egy lépésről a hálóba talált (1-3).

  Meglepetés született Székesfehérvárott, a mérkőzés kétharmadában emberhátrányban játszó Stadler remek kontraakciókból, teljesen megérdemelten győzött.

  MTI