magyarfutball.hu

Haladás VFC-Milos Sped - Siófoki Bányász FC 2 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.01.16, 18:24
  1997. november 10. hétfő (tud.) - Labdarúgó NB I., 15. forduló:

  Haladás VFC-Milos Sped - Siófoki Bányász 2-2 (2-2)
  Szombathely, 5000 néző, V: Vágner

  gólszerzők: Vidóczi (9.), Gabala (19.), illetve Szabó (1.), Ördög (30.)
  sárga lap: Balogh (16.), Varga K., (16.), Koller (46.), illetve Perger (11.), Juhász (74.)
  csere: Varga K. helyett Koller (35.), Fehér helyett Bonchis (szünetben), Horváth helyett Nagy (71.), illetve Szabó helyett Bozsér (71.), Ördög helyett Pest K. (85.)
  jók: Baumgartner, Vidóczi, illetve Bimbó, Ördög

  Haladás:
  Rott - Varga, Tóth M., Gabala, Horváth - Baumgartner, Kovács S., Vidóczi, Balogh - Fehér, Plókai M.

  Siófok:
  Posza - Juhár, Bimbó, László - Ördög, Kovács B., Győri, Sallai, Perger - Szabó, Pest R.

  Villámrajtot vett a Siófok ezen a találkozón. Már az első perc végén megszerezte a vezetést. A Haladás védők nem tudták elrúgni alabdát, Szabó szerezte meg és 6 m-ről a kapu közepébe lőtt (0-1). Ezután a Haladás nagyobb sebességre kapcsolt és egymás után vezette támadásait a siófoki kapu ellen. A 9. percben sikerült a hazaiaknak egyenlíteniük, amikor is Vidóczi 12 m-es lövése kötött ki a kapu jobb alsó sarkában (1-1). Ezután változatos, jóiramúvá lett a mérkőzés. Mind a két csapat a széleken próbálta a támadásait vezetni. A Haladásnak sikerült ez jobban, mert a 19. percben megszerezte a vezetést. Gabala 17 m-es lapos lövése talált utat a védők lábai között és kötött ki a kapu jobb oldalában (2-1). Ezután még kiélezettebb lett a küzdelem. A vendégcsapat megpróbálta ledolgozni hátrányát és egyre veszélyesebben támadott. A 30. perc hozta meg a siófokiak számára az egyenlítő gólt. Ördög a jobb szélen futott el és éles szögből, 6 m-ről Rott alatt küldte a kapu közepébe a labdát (2-2).

  Szünet után nagyot esett a mérkőzés irama, ráadásul mindkét csapat nagyon sok hibával futballozott. Ebben a játékrészben a közelébe sem kerültek annak a ritmusnak, ami az első félidőben jellemezte a találkozót. A Siófok birtokolta valamivel többet a labdát, de az ő játékukból is hiányzott az elgondolás, így nem tudtak újabb gólhelyzetet teremteni a hazai csapat kapuja előtt. A hajrára megpróbált újítani a Haladás, de játéka addigra nagyon kritikussá vált, s hazai gárda sem tudott változtatni a mérkőzés állásán.

  Az első játékrészben nagyszerű teljesítményt nyújtott a két csapat, s ez gólokban is megmutatkozott. Szünet után azonban elnívótlanodott a játék, így igazságosnak mondható az eredmény.

  MTI