magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Tiszakécske FC-Eurobusz 3 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.03.21, 14:57
  1997. szeptember 20. szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 9. forduló:

  Vasas Danubius Hotels - Tiszakécske FC-Eurobusz 3-2 (2-1)
  Fáy utca, 3000 néző, V: Megyebíró

  gólszerzők: Juhár (39.), Hámori (40. - 11-esből), Pál (74.), illetve Nagy L.(25., 88.)
  sárga lap: Aranyos (27.), Pál (66.), illetve Barna (79.)
  cserék: Tóth A. helyett Simon (78.), Hámori helyett Kuntics (86.), illetve Besserman helyett Molnár (75.), Szántó helyett Collins (77.), Unyatinszki helyett Cimpian (87.)
  jók: Juhár, Hámori, illetve Nagy L.

  Vasas:
  Végh - Mónos, Geress, Juhár, Aranyos - Herczeg, Szilveszter, Galaschek, Tóth A. - Hámori, Pál

  Tiszakécske:
  Nagy Zs. - Balla L., Barna, Thaly, Bujáki - Maczkó, Unyatinszki, Nagy L., Szántó, Balla M., Besserman

  Hamar mezőnyfölényt harcolt ki a Vasas. A 11. percben Szilveszter a középpályáról futott az ellenfél kapuja felé, a büntetőterület előtt Galaschekhez passzolt, akinek lövését Nagy Zs. védte. Öt perc múlva egy jobboldali átadás után Aranyos fejelt kapura, Nagy Zs. kiütötte a labdát. Két perc elteltével Aranyos Hámorihoz passzolt, az angyalföldi csatár kapura fordult, de kicsivel a bal sarok mellé lőtt. Miután a hazai támadások nem hoztak eredményt, váratlanul vezetést szerzett a Tiszakécske. Unyatinszki a tizenhatos jobb oldaláról Nagy L.-hez továbbított, aki 15 m-ről a jobb alsó sarokba helyezett (0-1). A hazaiaknak szinte azonnal akadtak lehetőségeik az egyenlítésre, de Szilveszter és Galaschek egyformán ígéretes gólhelyzetben hibázott, egyikőjük sem találta el a kaput. A 35. percben Tóth A. középre ívelt a bal szélről, a kaputól 7 m-re helyezkedő Aranyos azonban nem érte el a labdát. Még a félidő vége előtt fordított az angyalföldi együttes. A 39. percben Szilveszter ugratta ki Juhárt, a középhátvéd 11 m-ről a bal sarokba helyezett (1-1). Egy perccel később a büntetőterületen belül Balla L. kicsit meglökte Tóth A.-t, Megyebíró játékvezetőnek ez elég volt ahhoz, hogy 11-est ítéljen. A büntetőből Hámori a jobb sarokba lőtte a labdát (1-2).

  A második játékrész 3. percében szép támadást vezettek az angyalföldiek. Az akció végén Galaschek visszafejelt Hámorihoz, aki 16 m-ről, kapásból kicsivel lőtt a kapu mellé. A Vasas játékosai igyekeztek növelni előnyüket, a kécskeiek sok időt töltöttek saját térfelükön. Utóbbiak jó védekezésének és a piros-kék támadók pontatlanságának köszönhetően azonban sokáig nem változott az eredmény. Egészen a 74. percig, amikor Pál szerzett labdát, befutott a tizenhatoson belülre, majd 14 m-ről a jobb sarokba helyezett (3-1). A 85. percben Simon futott kapura lesgyanús helyzetben, kapura lőhetett volna, de Barna tisztázott. A 88. percben szépítettek a vendégek: Balla passzolt Nagy L.-hez, aki 13 m-ről a kapu bal oldalába lőtt (3-2).

  A tiszakécskeiek támadásban nem igazán jeleskedtek, így megérdemelt a Vasas győzelme.