magyarfutball.hu

Tiszakécske FC-Eurobusz - Haladás VFC 4 : 3 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.03.25, 19:20
  Tiszakécske, 1997. szeptember 13., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 8. forduló:

  Tiszakécske FC-Eurobusz - Haladás VFC 4-3 (2-1)
  Tiszakécske, 3500 néző, V: Kiss B.

  gólszerzők: Balla M. (9.-11-esből, 12., 83.), Molnár (76.), illetve Fehér (22.), Tóth L. (67.), Kovács S. (70.)
  sárga lap: Nagy L. (52.), Balla L. (62.), illetve Tóth N. (9.), Baumgartner (42.), Balassa (56.)
  cserék: Török helyett Szarvas (25.), Unyatinszki helyett Bessermann (56.), Szántó helyett Collis (71.), illetve Gabala helyett Balassa, Vidóczi helyett Tóth L. (mindkettő a szünetben), Plókai M. helyett Negrau (85.)
  jók: Balla L., Balla M., Bujáki, Molnár, illetve Kovács S., Fehér, Varga

  Kezdőcsapatok:

  Tiszakécske FC-Eurobusz:
  Nagy Zs. - Nagy L. - Balla L., Bujáki, Thaly - Molnár, Unyatinszki, Maczkó, Szántó - Balla M., Török

  Haladás VFC:
  Német - Gabala - Varga, Tóth M., Koller - Baumgartner, Kovács S., Vidóczi, Balogh - Fehér, Plókai M.

  A hazaiak leginkább a gyors Fehértől és Plókai Mihálytól tartottak a mérkőzés előtt, a vendégek részéről Nagy László technikai vezető arról beszélt, hogy Tiszakécskén szeretnének javítani gyengébb idengenbeli mérlegükön. Ez a Haladás terv a 9. és a 12. percben halványulni látszott. A 9. percben Szántót a tizenhatoson belül Tóth M. felvágta, a megítélt 11-est Balla M. jobbal a bal felső sarokba lőtte (1-0). A 12. percben Szántó a hazai térfél közepén szerelte Baumgartnert, megiramodott a vendégek kapuja felé, egy csel után a jobb összekötő helyén érkező Balla M. elé adott, aki jobbal a jobb felső sarokba lőtt (2-0). A gólok után csendes mederbe terelődött a játék, a hazaiak túlságosan is megnyugodtak biztos előnyük tudatában. A 22. percben Baumgartner - visszaadva a kölcsönt - megelőzte Szántót a labdaszerzésben, kapu elé adott, ahol Fehér Csaba öt méterről a jobb sarokba fejelt (2-1). A 35. percben Fehér egyenlíthetett is volna, ám 11 m-ről leadott lövését Nagy Zsolt a mezőnybe öklözte.

  Szünet után a nagy adok-kapokkal folytatódott a mérkőzés, az 50. percben Unyatinszki gólba tartó labdáját a védők vágták ki a gólvonalról, az ellentámadásnál Tóth N. lövését szögletre mentette Nagy Zsolt. Az egyre többet hibázó kécskei védelem a 67. percben hozott össze egy gólt. Kovács S. 16 méteres lövését Nagy Zsolt csak kiütni tudta, a hazai védelem pedig közeli szemlélője volt, amint Tóth L. egy háromszögelés után közelről kiegyenlített (2-2). A hazai hibák sorozata a 70. percben folytatódott, Szarvas eladta a labdát a felezővonalnál, Kovács Sándor lódult meg a kapu felé, két védőt kicselezett, majd 15 m-ről jobbal a jobb sarokba lőtt (2-3). Úgy tűnt, nem áll meg a gólgyártással a vendégcsapat, ám Fehér Csaba több százszázalékos helyzetben is hibázott. A 76 percben váratlanul egyenlített a hazai gárda. Collins két remek csel után balról középre adott, ahol Molnár érkezett jó ütemben, és öt méterről a bal felső sarokba lőtt (3-3). Újból a Haladás kezdeményezett többet, ám a 83. percben ismét a Kécske talált a kapuba. Bessermann ballal magasan ível a kapu elé, Balla M. remekül lépett ki a védők közül és a kifutó kapus fölött emelt a hálóba (4-3).

  Fordulatokban bővelkedő, izgalmas, ám sok hibával fűszerezett mérkőzést játszott a két támadó szellemben futballozó csapat. A kécskei védelem eggyel kevesebbet hibázott, s ez is közrejátszott abban, hogy hazai pályán maradt a 3 pont.