magyarfutball.hu

Gázszer FC-Agárd - Vác FC 4 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.07, 15:28
    1997. szeptember 7. vasárnap (tud) - Labdarúgó NB I., előrehozott mérkőzés a 10. fordulóból:

    Gázszer FC - Vác FC 4-0 (0-0)
    Székesfehérvár, 2000 néző, V: Ábrahám

    gólszerzők: Toldi (50.), Tieber (55., 66., 70.)
    sárga lap: Lőrincz (31.), illetve Babos (68.)
    csere: Vincze G. helyett Puskás (46.), Földes helyett Varga I. (75.), illetve Sipeki helyett Vén (46.), Andrássy helyett Füle (46.), Schwarz helyett Kriska (61.)
    jók: Tieber, Nagy L., Bekő, illetve Nagy T., Vojtekovszki

    Kezdőcsapatok:

    Gázszer FC:
    Matus - Lőrincz, Szalai, Salacz J. - Toldi, Vincze G., Nagy L., Bekő, Medvid - Földes, Tieber

    Vác FC:
    Hámori - Lévai, Nagy T., Kasza, Babos - Vojtekovszki, Sipeki, Schwarz, Nyikos - Andrássy, Horváth P.

    Ezúttal is ráijesztett az időjárás a nézőkre, mert a találkozó előtt másfél órával vihar vonult át a városon. A vendégek kezdtek jobban, a 6. percben Nyikos beadását Andrássy befejelhette volna a jobb felső sarokba, a labda azonban fölé suhant. Az ellenakcióból Bekő közeli lövését védte jól Hámori. Ezt követően alacsony színvonalon, rengeteg hibával folytatódott a mérkőzés, szinte egymás hibáiból éltek a csapatok, a Vác birtokolta többet a labdát. A szünet előtti hajrában viszont kicsit magára talált a Gázszer és ekkor többet veszélyeztett. A 43. percben Nagy L. beadását Tieber fejelte a bal alsó sarokra, Hámori csak szögletre tudott hárítani. Az első 45 perc nem hozott látványos játékot.

    Szünet után egy teljesen más Gázszer jött ki a pályára. Óriási lendülettel kezdtek a hazaiak, és az 50. percben Földes beadását Toldi fejelte 3 m-ről a kapuba közepébe (1-0). Változatlanul nagy lendülettel támadott az újonc csapat. Az 55. percben Nagy L. átadásánál Tieber hagyta faképnél a lesre játszó védőket, kicselezte a kifutó Hámorit is, és az üres kapuba lőtt (2-0). Már-már úgy tűnt, megelégszik a gólgyártással a hazai együttes, amikor a 66. percben Bekő 25 m-ről óriási lövést zúdított kapura, a labda a baloldali kapufáról visszapattant, s a berobbanó Tieber 10 m-ről az üres kapuba lőtt (3-0). A 70. percben állította be a végeredményt a hazai együttes. Földes jobboldali beadását Tieber ügyesen a hosszú sarokba csúsztatta. Mesterhármas (4-0).

    Szünet utáni kitűnő játékával, jó helyzetkihasználásával ilyen különbséggel is teljesen megérdemelten győzött a Gázszer.

    MTI