magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - III. Kerületi TVE 2 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.05.22, 17:04
  1997. május 14., szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 31. forduló:

  Videoton FC-Fehérvár - III. ker. TVE 2-2 (2-0)
  Székesfehérvár, 4000 néző, V: Juhos

  gólszerzők: Dvéri (31. - 11-esből, 33.), illetve Novák (47.), Szabó A. (53. - 11-esből)
  sárga lap: Szamosi (31.), Perger (31.), Bencze (82.)
  cserék: Dulic helyett Urbanas (63.), Monye helyett Karvelis (76.), illetve Tordai helyett Gáspár (a szünetben), Katzenbach helyett Bencze (a szünetben), Király helyett Gyura (66.)
  jók: Dvéri, Takács, Vancsa, illetve Babócsy, Novák, Szabó A.

  Videoton FCF:
  Bíró - Pulic, Makrickij, Schindler - Horváth A., Dvéri, Monye, Vancsa - Takács, Korsós, Róth

  III. ker. TVE:
  Babócsy - Tordai, Földvári, Perger, Szamosi - Katzenbach, Szabó A., Csillag, Király - Novák, Szabó Z.

  A várakozásnak megfelelően nagy lendülettel kezdett a Videoton, de félórán át nem tudta áttörni a szervezett óbudai védelmet, sőt, a kerületiek nem egyszer veszélyes ellentámadást vezettek. A 31. percben született az első gól, amikor Takács az 5-ösről lőtt kapura, és a labdába Szamosi kézzel ért hozzá. A közelben álló Juhos büntetőt ítélt. Dvéri a balra mozduló Babócsy mellett a kapu jobb oldalába lőtt (1-0). A 33. percben újabb gólt szerzett a fehérvári együttes. Monye remekül indította Korsóst a jobb oldalon, akinek beadását Dvéri kapásból, 15 méterről lőtte a kapu jobb oldalába (2-0).

  Szünet után meglepetésre szinte állva hagyta a fehérvári együttest a Kerület. A 47. percben Szabó A. 20 méteres nagy erejű lövése a bal oldali kapufáról pattant ki, és Novák 12 méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtt (1-2). Az 53. percben egyenlített az óbudai csapat. Horváth A. a 16-oson belül fellökte Novákot, a játékvezető büntetőt ítélt, melyet Szabó A. biztosan lőtt a kapu bal oldalába (2-2). Lassan "felébredt" a Videoton, kiegyenlített lett a játék, mindkét csapat igyekezett megszerezni a győztes gólt, de ez nem sikerült.

  Az első félidő után biztos győztesnek látszó Videotonnal szemben szünet utáni jobb játékával teljesen megérdemelten rabolt pontot a Kerület.

  MTI