magyarfutball.hu

Haladás VFC - Zalaegerszegi TE FC 0 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.05.24, 13:51
  A futbalmanach szerint Negrau második sárgával állt ki, a Nemzeti Sportban azonban ez szerepel:
  78. perc: Negrau megütötte Nagyot, amiért Kiss Béla azonnal kiállította a hazaiak támadóját.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2021.05.24, 13:50
  1997. május 14., szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 31. forduló:

  Haladás VFC - ZTE FC 0-0
  Szombathely, 6000 néző, V: Kiss B.

  sárga lap: Negrau (2.), illetve Nagy A. (70.), Gaál (74.)
  piros lap: Negrau (75.), illetve Gaál (85.)
  cserék: Fehér helyett Király E. (34.), Baumgartner helyett Varsányi (56.), Usvat helyett Balassa (88.), illetve Nagy A. helyett Szőke (78.), Szabó II. Zs. helyett Somfalvi (88.), Németh helyett Molnár A. (89.)
  jók: Király G., Tóth M., Szekér, illetve Vlaszák, Szabó I. Zs., Kocsárdi

  Haladás VFC:
  Király G. - Varga, Tóth M., Zubor - Bonchis, Kovács, Szekér, Baumgartner A., Usvat - Fehér, Negrau

  ZTE FC:
  Vlaszák - Nagy A., Szabó I., Tóth Gy. - Kocsárdi, Szabó II., Molnár B., Gaál, Balog - Sebők, Németh

  A Haladás kezdte a játékot, és mindjárt támadólag lépett fel. Fölényüket Negrau két távoli lövése jelezte, de mind a kettő célt tévesztett. A hazaiak valamivel harcosabban és lendületesebben játszottak az első negyedórában. Húsz perc elteltével vezette első veszélyes támadását a ZTE, amikor jobb oldalon futott végig a labda, majd Sebők kapta, aki 18 méterről megcélozta a kapu jobb alsó sarkát, de az célt tévesztett. Ezután kiegyenlítettebb lett a küzdelem, jobbára a két 16-os között folyt a játék. A 30. percben ismét a Haladás akciójának tapsolhatott a közönség, amikor Usvát bal oldalról Szekérhez továbbította a labdát, és a középpályás 23 méterről, kapásból nagy erejű lövést küldött a vendégek kapujára, de Vlaszáknak sikerült a mezőnybe öklöznie a labdát. Továbbra is a küzdelem volt jellemző a találkozóra, mindkét csapat nagy akarással harcolt, de gólhelyzetet nem tudtak teremteni egyik kapu előtt sem.

  Szünet után sem nagyon változott a játék képe, valamivel nagyobb iramot próbáltak diktálni a csapatok, de mivel ez sok hibával párosult, ezért egyik sem tudott mezőnyfölényt kiharcolni. Ebben az időszakban a játékosok lelkesedését lehetett csak dicsérni, mert máskülönben a küzdelem csak a pálya közepén folyt. A Haladás cserékkel próbálta frissíteni játékosállományát, ez sem segített, mert a vendégek valamivel ötletesebben támadtak, és a mérkőzés hajrájában előttük adódott a mérkőzés egyetlen igazi gólszerzési lehetősége. A 82. percben Németh kapott középen nagyszerű labdát, nyolc méterről megcélozta a Haladás kapujának bal alsó sarkát, de Király G. lábbal tisztázni tudott. Ezzel el is lőtték puskaporukat a csatárok, és megelégedve a küzdelemmel 0-0-ás eredménnyel vonultak az öltözőbe.

  Sok hibával tarkított, végig küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.

  MTI