magyarfutball.hu

Gödi Dunamenti TSZ SK - Ménfőcsanaki Veres Péter Tsz SK 2 : 0 17:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Amatőr Kupa
nézőszámok:
  1. szabadfold.hu: 10.000
  1. 79' HORNYÁK 1 - 0
    89' MÉSZÁROS 2 - 0
  2. lapok: ?
Magyarország Gödi Dunamenti TSZ SK Magyarország Ménfőcsanaki Veres Péter Tsz SK
BENES
PETRÓ
Juhász Péter
MUDRI
PAPP
BENCZE
NAGY
SEBŐK (55' HORNYÁK)
MÉSZÁROS
SEBESTYÉN (77' BUCSEK)
GERE
SALAKTA
JÓZSA
HANCZ
VARGA
STEFANICS
SÓS
NAGY
TENK
KORSÓS (65' PINTÉR-BORUS)
HORVÁTH CS.
KOVÁCS
vezetőedző:
Bundzsák Dezső
vezetőedző:
Halasi István
címkék :
  1. Hazai kupadöntő
Ott voltak:
  1. invicslaszlo
  2. sebigabi

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2013.07.28, 10:01
    1984: újabb bojkottált olimpia: Los Angeles
    Los Angelesben, a keleti országok bojkottja ellenére, rekord részvétel mellett rendezték meg a XXIII. Nyári Olimpiai Játékokat. Franciaországban rendezték a VII. labdarúgó Európa-bajnokságot, a győztes Franciaország.

    Ismét költözött a Szabad Föld Kupa döntője, a helyszín ezúttal Székesfehérvár volt. A két résztvevő csapat a Gödi Dunamenti Tsz. SK és a Ménfőcsanaki Veres Péter Tsz SK csapata volt.
    Sóstói stadion, 10 ezer néző, vezette: Kovács I. L (Kovács II. L, Lovassy)
    A két csapat összeállítása:
    Göd: Benes – Petró, Juhász P., Mudri, Papp – Bencze, Nagy, Sebők (Hornyák az 55. p.), Mészáros – Sebestyén, (Bucsek a 77. p.), Gere. Edző: Bundzsák Dezső.
    Győr–Ménfőcsanak: Salakta – Józsa, Hancz, Varga, Stefanics – Sós, Nagy, Tenk – Korsós, (Pintér- Borus a 65. p.), Horváth Cs. Kovács. Edző: Halasi István.

    A meccs előtt Bundzsák edző bizakodó volt: „Nagy siker lenne a kupagyőzelem! A megyei bajnokságból most kerültünk fel a területibe, ez lenne a ráadás.” Zámbó Sándor, a sokszoros válogatott labdarúgó így kesergett: „Azt hittem, itt leszek a fiúk között, ám a szerdai bajnokin megsérültem, így nélkülem zajlik a döntő, de így is nyerünk!”
    Cseh Zoltán, a Győr–Ménfőcsanak szakosztályvezetője csapata menetelését sorolta: – Először megnyertük a megyei selejtezőt, utána a Zirc Dudari Bányászt fektettük két vállra. A Tapolcai Bauxitbányászt is legyűrtük, a 16 közé jutásért viszont azzal a Rába ETO-val játszottunk, aki most az MNK döntőjében lép pályára. Ekkor jött az osztályozó a Szabad Föld Kupáért: a Vas megyei Uraiújfaluval kétszer is gól nélküli döntetlen lett az eredmény, végül ma büntetőpárbajt mi nyertük és most itt vagyunk. Göd jobb együttes, tele van NB I-es futballistákkal, de nem adjuk fel!

    Az első félidő gól nélkül telt el, de nem eseménytelenül: Sós Károly, az egykori szövetségi kapitány elismerően jegyezte meg, hogy két jól felkészített csapat csatáját hozta a találkozó. Aztán így folytatta: – Bármelyik gárda nyerhetett volna, az első félidőben nagy ziccert hagyott ki Korsós, ha az bemegy, talán minden másként alakul. Nagyszerű dolognak tartom a Szabad Föld szerkesztőségének kezdeményezését, a sportág mai helyzetében sok ezer csapatot tudnak mozgósítani és ez hősköltemény.
    A labda viszont nem ment be, így nyert a Göd, melynek góljait a 79. percben baloldali támadás végén Hornyák lőtte, illetve a 89. percben közelről Mészáros fejelte, (2:0).

    A két résztvevő mellett az eredményhirdetésnél ott volt Uraiújfalu MEDOSZ képviselője is, aki a legsportszerűbb csapat díját vette át.


    forrás:
    http://www.szabadfold.hu/csaladotthon/eletstilus/a_szabad_fold_kupa_tortenete_4.
     
  2. avatar: Sanyi-Hungaria
    2013.07.28, 09:34
    Forrás: Mező László: Kis csapatok nagy napjai

    kép
    kép
    kép