magyarfutball.hu

Hernádi Március 15. TSz SK - MHD Balatonfüredi SE 1 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Amatőr Kupa
nézőszámok :
 1. Népsport: 1.000
 2. Kis csapatok nagy napjai: 20.000
 1. 2' TÓTH 1 - 0
  1 - 1 ?' BENDES
 2. lapok: ?
Magyarország Hernádi Március 15. TSz SK Magyarország MHD Balatonfüredi SE
BANICZKI (?' SZEIBERT)
LUSTÁK
VASS
RADÓCZI
MÁRTON
KOCSIS
TÓTH
MANGER
SZEMŐK (?' KÁLMÁN)
RIZMÁJER
KLOCZKA
BURKA (?' KISS)
KELEMEN
SZUNA
LUKÁCS
SOÓS (?' SZALAI)
BABICS
BENDES
KUTI (?' SZEGŐ)
VEISZ
MAKÓ
CSEH (?' VASS)
vezetőedző:
Vasas Mihály
vezetőedző:
Zaharovits Sándor
címkék :
 1. Hazai kupadöntő

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Sanyi-Hungaria
  2012.11.24, 17:13
  Forrás: Mező László: Kis csapatok nagy napjai

  kép

   
 2. avatar: Sanyi-Hungaria
  2012.11.19, 19:36
  Igen ez alapján tervezem beadni...
   
 3. avatar: fgymat
  2012.11.19, 19:32
  Csak Sanyinak:
  kép

  Népsport, 1982.05.06.
   
 4. avatar: fgymat
  2012.11.19, 19:27
  Mielőtt adatok nélkül beadnád:
  A 18. Szabad Föld Kupa döntőt az FTC Üllői úti stadionjában rendezték, az FTC – DVTK mérkőzés előtt. Mielőtt a pályára vonultak volna a csapatok, a Hernádi Március 15. TSz. labdarúgói megkoszorúzták a Ferencvárosi Torna Club alapítójának, dr. Springer Ferenc szobrát. Bár a hernádiak 3000 jegyet vásároltak elővételben, a pályára vonuláskor úgy hallatszott, több a másik táborba gyülekező balatonfüredi drukker.

  A nézők között immár szép számban akadtak olyan fővárosi sportbarátok is, akik a labdarúgás hátországának szemrevételezése miatt látogattak ki a stadionba. Néhányuk egészen meglepő felkészültségről tett tanúbizonyságot. Egyikük elmondta, arra kíváncsi, melyik megyébe kerül a kupa, ugyanis eddig Pest megye áll az élen négy győzelemmel, őket követi Győr-Sopron (három), Bács-Kiskun (két), Baranya, Békés, Csongrád, Somogy, Tolna, Szolnok, Vas és Veszprém egy-egy győzelemmel. (A szerkesztőség leellenőrizte Süle István adatait és kiderült, az egykori játékvezető jól számolt…)
  A két csapat összeállítása:
  Hernád: Baniczki – Lusták, Vass, Fajt, Radóczi – Kocsis, Tóth, Manger – Szemők, Rizmayer, Kloczka. Csere: Szeibert, Kálmán, Fabók, Presenszky, Svihura. Edző: Vasas Mihály.
  MHD Balatonfüred: Burka – Kelemen, Szuna, Soós, Babits – Cseh, Szegő, Ulrich – Makó, Bendes, Kuti. Csere: Kiss, Vass, Weisz, Lukács, Szalai. Edző: Zaharovits Sándor. (A Szabad Föld Kupa versenykiírása értelmében egy mérkőzésen 16 játékos léphetett pályára.) Játékvezetők: Szentkúti, Brajercsik, Virágh.

  A 2. percben szinte az egész balatonfüredi védelem szájtátva bámulta, miként talált Tóth a hálóba, (1:0). Sok gólra nem tippeltek a nézők, mert látszott, két jól felkészített, stílusos csapat állt szemben egymással, így a hibázás lehetősége is minimális volt a védősorokban. Az időközben 20 ezresre növekedett nézőszám a balatonfüredieket „dobta fel”, akik Bendes révén kiegyenlítettek, ám ez is kevés volt az üdvösséghez, az 1:1 arányú végeredmény az alacsonyabb osztályban szereplő hernádiak kupagyőzelmét jelentette. Az újdonsült kupagyőztesre és a második helyezettre egy nemzetközi szereplés is várt: a hernádiakra a csehszlovákiai Ratiskovice csapata várt, a balatonfüredieknek, pedig a Brnoi Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon a morvavidéki kupagyőztes ellen kellett bizonyítaniuk.

  Nem maradt el a legsportszerűbb csapat elismerése sem, a Hírlapkiadó Vállalat díját a Dányi Tsz. SK együttese kapta.


  Itt találsz a többi döntőről is infót:
  http://www.szabadfold.hu/csaladotthon/eletstilus/a_szabad_fold_kupa_tortenete_4.