magyarfutball.hu

Csehszlovákia - Magyarország 5 : 2

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Csehszlovákia - Magyarország 1936
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2008.12.30, 19:19
    A 4. Európa-kupa sorozat második mérkőzése.
    A mérkőzés előzményeként Cseh II. ügye keltett megütközést. Az elutazás előtti éjszaka dorbézolt, borozgatott, így nem igazán volt kipihentnek és felkészültnek tekinthető. A kapitány azonban mégis betette a csapatba és a mérkőzés utánra halasztotta a büntetést.

    A vezetést sikerült megszereznünk, de az első félóra végén a lendületesen játszó csehszlovák csapatnak sikerült két gyors góllal átvenni a vezetést. Az egyenlítésünk nem váratott sokat magára és a szünetre még döntetlennel vonulhattunk, de már látszott, hogy nehezen bírjuk tartani a lépést a fiatal, lelkes csapattal.
    A második játékrészben azután be is következett, amitől tartani lehetett. Szinte elsöpörtek bennünket, a védekezésünk összeomlott. Pedig majdnem kibírtuk. Az utolsó tíz perc azonban alapjaiban változtatott meg mindent. Az elfogadható döntetlenből csúfos vereség lett.
    A hazaiak jobbak voltak, de ez az arány eltúlzott. Az egész mérkőzés nagyon kemény, mondhatni durva volt.

    A magyar csapat csak rendőri védelemmel tudta elhagyni a stadiont. 28-an ügyeltek válogatottunk testi épségére. Jellemző, hogy Toldi-ra külön nyolcan vigyáztak.

    forrás:
    mafoci