magyarfutball.hu

Magyarország - Ausztria 1 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2008.12.23, 22:19
    Óriási érdeklődés mellett került sor a találkozóra. Bizonyára a remek idő is hozzájárult, hogy valószínűleg a hivatalos nézőszámnál jóval többen nézték a találkozót, még akkor is, ha a környező fákon csimapszkodókat nem számítjuk.


    Most nagyszerűen játszott válogatottunk, de valami mégis hiányzott. Talán a szerencse, ami a rúgott három kapufából legalább egyet is besegített volna. A sógorok is eltalálták egyszer a kapufát, de a másik kettő helyett Ők elkönyvelhettek egy gólt is. Ennek az előnynek a bírtokában mehettek szünetre és a második félidő nagy részében is nyerésben voltak.
    Az utolsó említésre méltó esemény öt percel a mérkőzés vége előtt történt. Bíró félpályáról érkező beadásába Barátky teszi bele a fejét és a labdát Markoshoz csúsztatja. Az azonnal, kapásból lövi a labdát, ami élesen száll a kapu felé. Sesta felugrik, de a lába között átszáll a labda és telibe találja a kapufát. Már megint a kapufát! De most ott volt az a kis szerencse és a labda befelé pattant, így ha a győzelmet nem is, de legalább a döntetlent megszereztük.


    forrás:
    mafoci