magyarfutball.hu

Csehszlovákia - Magyarország 1 : 3

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2013.03.24, 12:22
    1932-ben Prágában 3:1-re legyőzte a csehszlovákokat, ami azért volt nagy szó, mert előtte harminc éven át nem tudott nyerni a városban. A mérkőzés a második félidő közepén dőlt el, nyolc perc alatt született a három magyar gól. Az elsőt Turay József, a harmadikat Toldi Géza lőtte, a középsőt pedig Závodi-Zavadszky István, a MÁVAG csatára, a későbbi válogatott játékos, a tragikus sorsú Zavadszky Gábor nagyapja. Tudomásunk szerint övék az egyetlen unoka, nagyapa kapcsolat a magyar labdarúgó-válogatott történetében. A magyar válogatott a következő összeállításban játszott: Szabó – Dudás, Kocsis – Borsányi, Kalmár, Lázár – Závodi-Zavadszky, Cseh II, Turay, Toldi, Titkos. „Prága várát is bevette a magyar futball” – írta a mérkőzés másnapján a Nemzeti Sport.

    mlsz.hu
     
  2. avatar: fgymat
    2008.12.21, 22:08 (szerk.: 2010.03.20, 09:35)
    Három újonc szerepelt a csapatunkban.

    Az első félidőben kiegyenlített küzdelem folyt és a mieink talán elégedettek is voltak az állással, hiszen jobb eredményt még nem sikerült vendégként elérnünk az ellenféllel szemben.
    A második félidő elején azonban a hazaiak megszerezték a vezetést. Mintha ettől észbe kaptak volna labdarúgóink. Talán feltámadt a büszkeségük, ki tudja de tény, hogy hírtelen ellenállhatatlanúl kezdtek játszani. Hét perc alatt eldöntötték a mérkőzést. Rúgtak három gólt és ez elég is volt.
    A találkozó legjobbja, a csatársor irányítója az egyik újonc Cseh II. volt.

    Most nyert először a magyar csapat Prágában, ami nagy örömöt okozott a vezetőknek, a játékosoknak és szurkolóknak egyaránt.

    forrás:
    mafoci