magyarfutball.hu

Franciaország - Magyarország 3 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
135. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Párizs, Stade Olympique de Colombes
játékvezető : Ruoff Paul (Svájc)
nézőszámok:
 1. fff.fr: 20.000
 2. nso.hu: 20.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
   
 2. avatar: Giovanni
  2010.01.30, 15:47 (szerk.: 2018.01.13, 22:28)
  A győztes franciák:

  kép
   
 3. avatar: fgymat
  2008.12.18, 22:06
  Könnyelműség volt a téli szünet idejére lekötni ezt a mérkőzést. Az egész ország pályáit méteres hó fedte egészen március közepéig. Edzésre csak tornateremben volt mód.A franciák viszont az egész telet végig játszották. A korai időpont miatt a magyarok sokkal gyengébb formát mutattak és sima vereséget szenvedtek.


  A vendéglátók első gólja egészen szerencsétlen körülmények között esett. Hosszú, kirúgott labda repült Banide felé. Éppen kapáslövésre. Persze sok értelme nem volt rálőni, hiszen a játékos jó negyven méterre állt a kapunktól. Mit gondolt, mit nem, nem tudni. Talán csak nem bírt a jó labdának ellenállni, de rá rúgta. Nem is volt rossz lövés, helyezetten, szépen szállt a pálya fölött, de veszélyesnek aligha lehetett nevezni a lassan méltóságteljesen repülő játékszert. Kapuvédőnk felugrott, hogy kiöklözze, de... Ugrás közben elcsúszott és a labda gyönyörű íve csak a hálónkba érkezve szakadt meg. Még időnk sem volt magunkhoz térni a döbbenetből, amikor már kettővel vezettek a franciák és nem kellett tíz perc, hogy mégegyszer bevegyék a kapunkat.
  Ekkor azután vége is volt. Igaz, hogy még tartott az első félidő és hátra volt még a második is, de már gyakorlatilag semmi nem történt. A hazaiak megnyugodtak, mi pedig továbbra sem találtunk magunkra és egymásra sem. Hiányzott az összjáték, az akarás, a lendület.


  Az eddig csak egy mérkőzésen irányító szövetségi kapitány Földessy János dr. betegsége miatt a csapat edzője ugrott be helyettesíteni.


  forrás:
  mafoci