magyarfutball.hu

Lengyelország - Magyarország 0 : 3

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Longinus
  2017.11.27, 00:05
  Valószínű, hogy Seiden és Zatykó neve össze van cserélve az összeállításban. Logikus, hogy a három Vasas játékos van összekarolva (Zatykó, Tomecskó, Katzer).
   
 2. avatar: Longinus
  2017.11.26, 23:25
  képJobbról: Priboj, Rázsó, Seiden, Tomecskó, Katzer, Kovács, Szabó, Zatykó, Solti, Kompői-Kléber. Előttük ül: Neuhaus, Kép forrás: fanpic.ru
   
 3. avatar: Zsorzsinju
   
 4. avatar: fgymat
  2009.05.16, 09:33
  Ezúttal a szövetségi kapitányt Klement Sándor helyettesítette a kispadon. Bár hivatalos mérkőzés volt, tulajdonképpen a második csapatnak lehet nevezni a magyar együttest. Hiszen ebben a válogatottban hat olyan játékos is játszott, akik még nem szerepeltek a nemzeti tizenegyben.
  A legjobbakat Kiss Gyula szövetségi kapitány, az ugyanezen a napon sorra kerülő, Berlin-Budapest mérkőzésen dirigálta. (Ezt a nem hivatalos találkozót úgy látszik fontosabbnak tartották. A győzelem itt is megvolt, 4-2-re bizonyultunk jobbnak a németeknél.)

  A magyar "tartalék" nagyon lelkesen küzdött és végül simán nyert idegenben. A szegedi Solti kétszer is a kapuba talált. (Ő volt az első, aki valóban vidéki játékosként került a válogatottba.) Az első gólnál sokak szerínt Seiden lövésébe a lengyel védő Klotz belelépett, így ők ezt a találatot öngólként tartják számon.


  forrás:
  mafoci