magyarfutball.hu

Újpest FC II - KSE Iváncsa 1 : 3 11:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.05.09, 16:37
  A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) adatbankjában hétfőn délelőtt még 79 ponttal szerepelt az Iváncsa, hihettük, hogy megnyerte az NB III Közép-csoportjának 2022–2023-as kiírását, ám keddre a pontszám 75-re csökkent – a csapattól négy pontot levontak.

  Lapunk időközben úgy értesült, hogy március 19-én, az Újpest FC II–Iváncsa mérkőzésen a vendégeknél öt sárga lapos eltiltása miatt jogosulatlanul lépett pályára Suszter László, és az MLSZ ezt vizsgálva vonta le a négy pontot. Érdeklődésünkre a szövetség a következő választ küldte kedd kora délután:

  „Az Iváncsa KSE labdarúgója az 5. sárga lapos figyelmeztetése után járó automatikus eltiltása ellenére pályára lépett a soron következő bajnoki mérkőzésen az Újpest FC II ellen. Így a mérkőzésen jogosulatlanul játszott. Az Iváncsa KSE a mérkőzést megnyerte, ezért a megszerzett pontjait, illetve egy büntetőpontot vont le a Versenybizottság az éves összeredményéből. A klubok saját felelőssége az eltiltások nyilvántartása, és ez alapján a játékosok szerepeltetése vagy kihagyása.”

  https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-miert-vontak-le-negy-pontot-az-ivancsatol-2955881