magyarfutball.hu

Makó FC - PTE-PEAC 3 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2022.09.06, 09:11
    Súlyos büntetést kapott a Makó FC, zárt kapus lesz a következő hazai meccs

    Pénzbüntetés megfizetésére és a következő hazai mérkőzés nézők nélkül, zárt kapuk mögötti megrendezésére büntette meg az NB III.-as Makó FC labdarúgócsapatát az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB).
    A FEB tárgyalás megtartása után a Makó–Iváncsa mérkőzéssel kapcsolatban a Makót – mert a mérkőzés lefújása után nem gondoskodott a játékvezetők biztonságáról – pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet 1 soron következő hazai NB III.-as bajnoki mérkőzésének nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megtartását – áll a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottságának határozatában.
    Amint azt Csernus Imre, a Makó FC elnöke lapunknak elmondta, az említett mérkőzést követően – amely a vendégcsapat 2–1-es győzelmével zárult – a rendezők kiürítették a stadiont, majd hosszabb időt követően a játékvezető és asszisztensei a parkolóban találkoztak négy szurkolóval, akik közül valaki odalépett az egyik partjelzőhöz és meglökte. A sértett rendőrt hívott és visszavonultak a játékvezetők az öltözői folyosóra.
    ...
    Jövő szerdán a Makó Ceglédre utazik a bajnokságban, majd vasárnap zárt kapuk mögött fogadja az újonc PTE-PEAC-ot.

    2022. augusztus 25. https://www.delmagyar.hu/helyi-sport/2022/08/sulyos-buntetest-kapott-a-mako-fc-zart-kapus-lesz-a-kovetkezo-hazai-meccs