magyarfutball.hu

Hibernians FC Paola - MOL Fehérvár FC 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör
helyszín : Ta' Qali, Centenary Stadium
játékvezető : Stoyanov Ivaylo (Bulgária)
nézőszámok:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.20, 11:33
    Stefano Sanderra: Meglátásom szerint a mérkőzés két részre osztható. Az első hatvan percben a MOL Fehérvár játszott mezőnyfölényben, számos helyzetet dolgoztak ki, jobbak voltak nálunk. A bekapott gól után nekünk is megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, a legnagyobb helyzetünknél a felsőlécen csattant a labda. Mindent egybevéve, a Fehérvár megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

    Márton Gábor: Az első félidőben rendkívül jól játszott a csapat, megfelelő tempót diktáltunk, látványos helyzeteket dolgoztunk ki, azonban nem sikerült a gólszerzés. A második félidőben megszereztük a vezetést, majd kissé kapkodóssá vált a játékunk. A mérkőzés vége nem nézett ki jól, megvoltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést, ehelyett a végén izgulnunk kellett. Nincs könnyű mérkőzés az Európa Ligában, láttunk már példát meglepetésre. Gratulálok a srácoknak, teljesen megérdemelt a győzelmünk és a továbbjutásunk is.

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/09/17/marton-gabor-teljesen-megerdemelt-a-gyozelmunk-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.20, 11:29 (szerk.: 2020.09.20, 11:35)
    az a tragikus hogy a Videoton egy nagyon gyenge csapat ellen is nagyon meg szenved,nem kizárt hogy kiesik.Pedig az biztos hogy Fehérváron sokkal többet keresnek a játékosok mint a máltai csapatnál,és biztos hogy a fehérvári tulaj sokkal többet költött játékosvásárlasokra az utóbbi években mint a Hibernians. Én nem tartom sokra m.gábort de valószínűleg nem ő a fő hibás hanem inkább k.zozó, na meg a tulaj aki még mindig bízik benne.

    Ez a második kutya gyenge kupa ellenfél aki ellen az edző semmilyen taktikát nem tud kitalálni. Megyünk előre, aztán majd lesz valami....Nem kaptuk meg a 11-est, igaz, de ez a csapat nagyon gyengén focizik függetlenül a végeredménytől.

    Mi történt ezzel Vidivel? Ez gyalázatos volt. Ez a csapat két-három éve még a "büszkeségünk" volt...

    Inkább így írnám, végre vége! Atya ég. Mekkora mákunk volt a végén! Megúsztuk a két óriási hazai lehetőséget, szóval a szerencsével sem álltunk hadilábon.

    Nyilvánvaló, hogy egy rakás f.s, amit a Vidi látványra produkál. De ne verjük már még rögtön Mártonra, most vette át a csapatot, idő kell, amíg összeáll a játék és a keret. És ez nem 1-2-3 hónap, hanem fél, de inkább 1 év. Sőt! Tavaly a Fradinak az eredmények ellenére több volt a bűn sz.r meccse, mint az élvezhető, jó meccs. Pedig akkor már több, mint 1 éve Rebrov volt az edző és abszolút az ő csapata volt.

    nem kell temetni öket, a dudelande ellen is mit szenvedtek 2 éve, mégis egész sokáig eljutottak. ezek a kiscsapatok nagyon motiváltak, sokszor nehéz ellenük, itt ha a meccs elején bejönnek a helyzetek, sima lett volna.

    Ha nehezen is, de hozták a kötelezőt. Többen úgy viselkednek, mint ha kiesett volna a csapat az EL selejtezőből. A Vidinél a lejtmenet Nikolics alatt kezdődött, a vészmegoldás Carillo volt, de ez sem jött be. Márton egyértelműen az olcsó megoldás, ami egybevághat azokkal a pletykákkal miszerint már a korábbinál kevesebb pénzt tolnak a Vidibe. Hogy elengedik Mártont? Attól függ mi a cél. Sanszos, hogy már nem feltétlenül a bajnoki cím. Persze egy jó Vidire mindenképpen szükség lenne.

    Nem tudom, így a vírus miatt elég xar lehet focizni. Ez a játék nem arra van kitalálva, mint a snooker meg a sakk, hogy még a légyfingot hallani kell.
    A Vidinek az a feladata, hogy pontszerző helyre jusson, bármilyen xar játékkal is, csak valahogy küzdjék oda magukat. Úgyhogy a győzelemért jár a gratula.
    Sajnos az a helyzet, hogy ma már egyetlen magyar csapat sem vehet félvállról egy máltai ellenfelet, főleg nem idegenben.

    Undorító volt, amit a bolgár bíró művelt velünk. Az ellenfél játékosai bármit megtehettek akár a 16-oson belül is. A magyar csapat játékosát 4-en együttes erővel a földbe döngölhették, kezezhettek, vállánál fogva leránthattak. 4 tizenegyes járt volna csak az első félidőben. A részrehajlás onnan is látszik ellenünk, hogy ha mindezt mondjuk a Reál Mardid, vagy bármelyik sztárolt ország csapata ellen követik el, akkor ezekért azonnal mindért járt volna a büntető. Ezt már lassan megszokhattuk. Az is büntetendő lenne, ha úgy ront rá az ellenfél, hogy a labda elhagyása után leesz csak szabálytalan, de mivel ráijesztett, már nem oda megy a labda, ahova kellene.

    A nagy helyzetek alapján kb. 5-1 lett volna reális a Vidinek, plusz 2 meg nem adott tizi. Csak ugye ezeket illene belőni, és akkor nem lenne nyafogás.

    Végül edzhetett a csapat a műfüvön. És még a klubhonlap beszámolója szerint is nem az ellenfél, hanem a máltai egészségügyi hatóságok ragaszkodtak a reptéri teszteléshez és az eredmények megvárásához. Gondolom, duplán be vannak szarva a külföldről érkezőkkel. Persze a Hibernians tájékoztathatta (volna?) őket, hogy az UEFA szerint elég a Magyarországon végzett teszt, de ezek szerint nem érdekelte a hatóságot.

    Tegnap beszartak a máltaiak az uefa ellenőrtől, és végül felengedték a csapatot a műfűre is.

    Tehát összegezve:

    - a máltai hatóság szórakozott papíron.
    - a máltai klub mindent betartott végül

    Semmi következménye nem lesz az egésznek, de jól megszivattak minket.

    A történet üzenete:
    Innentől kezdve csak szólni kell a hatóságoknak, és covid tesztre küldeni az ellent, hátha fenn akad valaki, és meccs nélkül meg van a továbbjutás.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2784315
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.16, 18:41
    Márton Gábor is utazhat Máltára a csapattal

    Vezetőedzőnk keddi koronavírus-tesztje negatív lett, az UEFA pedig jóváhagyta az utazását.

    Tegnap beszámoltunk róla, hogy NB I-es keretünk egyik játékosának pozitív lett a PCR-teszt eredménye, Márton Gábor vezetőedző eredménye pedig „kétes" minősítést kapott a laboratóriumtól, ennek következményeképp vezetőedzőnk nem tarthat a csapattal az Európa Liga-mérkőzés helyszínére.
    Márton Gábor kedden újabb mintavételen esett át - friss hír, hogy ennek eredménye negatív lett, az UEFA pedig jóváhagyta az utazását, így mégis ott lehet a Máltára tartó gépen.

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/09/16/marton-gabor-is-utazhat-maltara-a-csapattal.html
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.15, 16:55
    Pozitív koronavírus-teszt az első csapatnál: nincs veszélyben a máltai mérkőzés

    NB I-es keretünk egyik játékosának pozitív lett a PCR-teszt eredménye, Márton Gábor vezetőedzőnk eredménye pedig „kétes" minősítést kapott a laboratóriumtól.

    "A hétfői kötelező tesztelések során egy pozitív és egy „kétes" eredmény született, az érintettek járványügyi elkülönítése megtörtént, továbbá az előírásoknak megfelelően értesítettük az illetékes hatóságokat és szervezeteket" - mondta el Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

    Szerencsére mindketten tünetmentesek egyelőre. Márton Gábor eredménye „kétes" minősítést kapott a laboratóriumtól, így ismételt tesztet kellett végrehajtani az esetében, hogy biztosat tudjunk mondani. Az UEFA egészségügyi protokollja azonban - a teljes biztonság érdekében - ebben az esetben a mintát pozitívnak tekinti, így nem utazhat a csapattal. Mivel az utazókeretből mindenki másnak negatív lett a teszteredménye, nem került veszélybe a csütörtöki Európa Liga-selejtezőnk.

    "Az első tesztem orvosi megfogalmazás szerint nem értékelhető eredményt mutatott ki. Ezután tegnap még kétszer ellenőrizték a mintát, mindkettő negatív lett. Ma újabb mintavételen estem át, ennek még várjuk az eredményét. Sajnos az UEFA vonatkozó rendelkezései miatt kilencvenkilenc százalék az esélye annak, hogy nem tarthatok Máltára a csapattal. Átbeszéltük a stábbal, hogy mi a teendő, mindenki tudja a dolgát. Az a legfontosabb, hogy nélkülem is továbbjusson a csapat, amelyet távollétemben Szalai Tamás fog vezetni" - nyilatkozta Márton Gábor.

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/09/15/pozitiv-koronavirus-teszt-az-elso-csapatnal-nincs-veszelyben-a-maltai-merkozes.html