magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC II - Budapest Honvéd FC-MFA 1 : 1 11:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC II - Budapest Honvéd FC-MFA 2020
  2. Ferencvárosi TC II - Budapest Honvéd FC-MFA 2020
  3. Ferencvárosi TC II - Budapest Honvéd FC-MFA 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 20:50
    Beszámolóm a mérkőzésről:

    Klubunk elmúlt évtizedeinek talán két legfontosabb meccse között jutott egy kis töltelék a műértő számára, és bár a Honvéd II elleni meccs lehetőségével nem sokan éltek, azok, akik ott voltak a Népligetben, megérdemelt jutalomban részesülhettek. A kezdőcsapat tagja volt ugyanis az a Dejan Georgijević, aki csapatunk színeiben legutoljára Sényőn léphetett pályára 2018 decemberében, ahol Finnbogason és Lovrencsics Balázs mellett ő is feliratkozhatott a góllövőlistára, és bár a másik két játékos számunkra már csak múlt, Dejan nagyon is jelen, így izgatottan várhattuk, mire lesz képes a harmadosztályban. A padra ezúttal is csak 4 játékos jutott, az U19-es bajnokság elindulásával nyilván nem ez az utolsó alkalom, hogy pár hiányzóval kénytelen lesz számolni Máté.

    A meccs összképe ismerős lehetett azok számára, akik voltak már tarcsimeccsen a szezonban, a labdát ugyanis ezúttal is talán mi járattuk többet, a nagyobb helyzetek azonban megint csak az ellenfélnek jutottak. Nagyjából minden izgalom az első félidőre jutott, kezdve egy fantomgóllal, amivel kapcsolatban ahány embert kérdeztem, annyi választ kaptam, ugyanis fogalmam sincs, Szabó lapos lövése vajon bement-e a kapuba és csak les miatt lett érvénytelenítve, vagy csak az oldalháló zavart össze. A gól mindenesetre végül összejött: maga Dejan került helyzetbe a tizenhatoson belül egy védőről rutinosan lefordulva, majd vérbeli csatár módjára értékesítette a ziccert. Innen is küldeném neki szeretettel Sanjin & Youthman Zlatan Ibrahimovic c. számát, természetesen az ő nevére átköltve. Az öröm azonban nem tartott sokáig, egy szépen kidolgozott akció lezárásaként Bartha Botond lőtte ki a rövid alsót, Szécsi, akinek szokatlanul sok alkalma volt remek fejjátékát demonstrálnia, a kapott gól ellenére jó teljesítményt nyújtott. A második félidőben az izgalmakat a vendégek kórusgyakorlata szolgáltatta, a vendégjátékosok megannyi teátrális nyögése egészen harcmezei hangulatot teremtett az egyébként nyugodalmas Népligetbe.

    Leo tanári játéka talán már említésre sem méltó, Katona azonban ezúttal is kiemelendő. Ramadan egy kisebb sérülésből lábadozva kapott félórát, különbséget nem jelentett. Csonka gyengébb teljesítményt nyújtott, Csontos sem emelkedett ki, meggyőző volt azonban Orosz, aki igen aktívan vette ki a részét a játékból, és mindenképpen dicséretet érdemel Nicoló Mazzonetto is.

    Ezzel a döntetlennel maradtunk a harmadik helyen, és bár az Iváncsa október közepéig nem lép már pályára, jelenleg 3 pont választ el az éllovas Kecskeméttől. A következő fordulóban, október 4-én a Vác fogad minket a BVSC-stadionban, a 15:00-kor kezdődő meccs mindenki számára nagyszerű felvezetése lehet a nagycsapat fél hatos bajnokijának.

    Forrás: ulloi129.hu/2020/09/28/iksz-a-honved-ii-ellen/


    Máté Csaba nyilatkozata:

    Csapatunkból többen is pályára léptek az U19-es együttesben, így a keret ugyan adott volt, csak meg kellett találni, hogy egyes játékosok mely posztokon lépnek pályára. Jó hír, hogy a sérüléséből visszatérő Ammar Ramadan újra játszhatott. A mérkőzésen több helyzetet dolgoztunk ki és bár voltak a Honvédnak is lehetőségei, a győzelemhez mi álltunk közelebb. A különböző okokat ismerve jól helytállt a csapat, elégedett vagyok a látottakkal, a pályán mutatott küzdelemmel.

    Forrás: www.fradi.hu/dontetlennel-zarult-a-honved-ii-elleni-derbi
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.27, 20:15
    4231-et játszottunk a kispest ellen, orosz, molnár, leo, csontos - alessio, csonka - nicolo, katona, szabó - georgijevic. ramadan még nem teljesen egészséges, lábsérüléséből tér vissza, fél órát kapott a végén, még meglehetősen lassú, körülményes volt, de két helyzete így is adódott. nagyon szép gólt szerzett a honvéd, de nekünk jóval több nagy helyzetünk volt, nyerhető meccset adtunk le ikszre. georgijevicet csonka találta meg egy szép kulcspasszal a tizenhatoson belül, azt sikerült bebirkóznia, de amúgy 26 éves létére a legkevésbé sem lógott ki felfele a mezőnyből, elég reménytelen volt a játéka. molnár nézett ma jól ki leo mellett, rajta kívül katona nyújtott ma igazán extrát, szinte minden támadás rajta ment keresztül

    lallenard - https://ulloi129.hu/2020/09/27/a-fradi-ii-a-honved-ii-t-fogadja-a-soroksar-a-budaorshoz-utazik/