magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC-MFA - KSE Iváncsa 0 : 3* 11:00 * megállapított eredmény

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.06, 16:59 (szerk.: 2020.08.06, 17:02)
    Tisztelt szurkolók, Tisztelt sportbarátok!

    Az NB3-as bajnokság Közép-csoportjának nyitó fordulójában, a Budapest-Honvéd II elleni bajnoki mérkőzésünkön a hazaiak egyik fiatal játékosa életkora, illetve az MLSZ versenyszabályzata alapján jogosulatlanul szerepelt.
    A két klub a találkozó után a zöld asztalnál megvitatta a helyzetet, valamint azt, hogy az MLSZ szabályzatának eleget téve a vendég csapat megóvja a találkozót.
    Amennyiben ezt nem az Iváncsa KSE teszi meg, a szövetség is megtette volna. Utóbbi esetben további büntetőpontokat is levonhattak volna a BP.-Honvédtól, amit a hazaiak szerettek volna elkerülni, ezt pedig jelezték felénk.
    Szeretnénk ez úton is jelezni, hogy a sportszerűtlenség legkisebb szándéka sem vezényelt bennünket! Továbbá, egy fiatal és szimpatikus csapat ellen a pályán elért döntetlennel pusztán a kimaradt lehetőségeink miatt marad hiányérzetünk.
    Tisztelettel: Az Iváncsa KSE vezetösége

    https://www.facebook.com/ivancsakse/posts/907877529705624
    Az Iváncsáé lett a Honvéd II elleni meccs három pontja – párbeszédet kezdeményeztünk az MLSZ-szel

    Nulla nullás döntetlennel kezdte az NB III-as szezont a Budapest Honvéd FC együttese, csapatunk hazai pályán ikszelt az Iváncsa elleni bajnokin, végül mégis pont nélkül maradtak a mieink: a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága helyt adott a vendégek óvásának és Keresztes Noel jogosulatlan játéka miatt 3–0-s győzelemmel az Ivácsnáé lett a három pont. A Budapest Honvéd FC elfogadta az MLSZ döntését.

    Az esettel egyidejűleg a Budapest Honvéd szakmai egyeztetést kezdeményezett a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, a fiatal tehetségek játéklehetőségéről!

    https://honvedfc.hu/hirek/ovas-utan-03/2020-08-06