magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Újpest FC 1 : 0 16:55

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.01, 21:21 (szerk.: 2020.06.01, 21:23)
    Meccsnap: minden jegy elkelt!

    A felszabadított bérletes helyekre áruba bocsátott helyek is mind elkeltek, így a kormányrendelethez igazított előírásoknak megfelelve (minden negyedik székre lehet csak ülni) teljes kapacitású lesz a stadion, vagyis a körülményekhez mérten telt ház lesz.a Várkerti Stadionban a 16:55-kor kezdődő mérkőzésen.

    Ez azt jelenti, hogy akinek nincs érvényes jegye, az ne induljon el a mérkőzés helyszínére, a jegypénztárak sem lesznek nyitva. A bérleteket nem fogják érzékelni a beléptetőkapuk, csak azokat a jegyeket, amelyeket erre a mérkőzésre adtunk ki – akár a bérletek helyett is. Kérünk mindenkit a szigorú egészségügyi és biztonsági előírások betartására!

    Ja, és ami a legfontosabb: hajrá, Kisvárda!

    http://kisvardafc.hu/hir/meccsnap-minden-jegy-elkelt/2671

    A szerda este megszületett kormányrendeletnek megfelelően korlátozott számban tudunk szurkolókat fogadni a szombaton 16:55-kor kezdődő Újpest elleni mérkőzésünkre. Minden negyedik székre ültethetünk csak szurkolót, és közvetlenül egymás felett sem foglalhatnak helyet – ezek a szabályok jelentősen csökkentik a stadion befogadóképességét.

    Első körben a bérleteseinket szeretnénk helyzetbe hozni, de értelemszerűen közülük a többség nem ülhet a megszokott helyére. Éppen ezért átalakítottuk az ülésrendet, bérleteseink úgy tudják érvényesíteni a belépőjüket, ha személyesen átveszik a részükre kiállított, erre a mérkőzésre érvényes tiszteletjegyüket. Ezt pénteken 9 és 18 óra között tehetik meg a bérletük bemutatásával, természetesen térítésmentesen a stadion vendégpénztárában, amely a Mátyás király utca felől közelíthető meg, autóval is könnyen megközelíthető, előtte parkoló is található.

    Fontos, hogy a szurkolók csak arra a székre ülhetnek le, ahova a jegyük szól, és ez nem minden esetben egyezik majd meg a megszokott helyükkel. Kérjük szurkolóinkat, vegyék a fáradtságot a bérletek erre a mérkőzésre szóló érvényesítéséhez, mert csak így tudnak bejutni a stadionba. Aki esetleg akadályoztatva van ebben az időpontban, az e-mailen és telefonon is érvényt szerezhet foglalásának. A szándékot már péntek reggel 8 órától lehet jelezni a +36703887793-as telefonszámon, illetve a kisvardafcsajto@gmail.com e-mail címen lehet jelezni. Aki ezt elmulasztja megtenni, az sajnos nem tud bejutni a mérkőzésre. A megmaradt jegyeket pedig kizárólag online kezdjük el értékesíteni.

    Miután a meccs eredeti időpontját megelőzően már volt jegyértékesítés erre a mérkőzésre, akadnak olyan szurkolóink, akiknek van megvásárolt, és vissza nem váltott jegyük. Természetesen ők is be tudnak jutni a stadionba, de rájuk is vonatkozik, hogy ezen szándékukat pénteken 18 óráig jelezniük kell, illetve addig vehetik át az új időpontra érvényes belépőjüket. Ehhez az eredeti, március 21-re érvényes jegyeket kell magukkal hozniuk. Az új jegyek az ő esetükben sem az eredeti helyekre fognak szólni.

    A kialakult helyzetben kérjük a megértésüket és a türelmüket!

    Ugyanakkor felhívjuk a kedves szurkolóink figyelmét, hogy az elővételi árushelyünk, a Városi Sportcsarnokban található jegyirodánk továbbra is zárva tart és nem is nyit ki, ott tehát ne keressék a vásárlás lehetőségét.

    Hajrá, Kisvárda!

    http://kisvardafc.hu/hir/kozlemeny-a-jegyertekesitesrol/2662