magyarfutball.hu

FK Žalgiris Vilnius - Budapest Honvéd FC 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 2.67 (3 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Vilnius, LFF stadionas
játékvezető : Saggi Rohit (Norvégia)
nézőszámok:
  1. honvedfc.hu: -
  2. nso.hu: 2.000
  3. fkzalgiris.lt: 3.725

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.19, 11:50 (szerk.: 2019.07.19, 12:16)
    Giuseppe Sannino: Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, a körülményekre és a jó erőkből álló ellenfélre is fel kellett készülnünk. Azért jöttünk, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, és ez sikerült. Korábban is beszéltünk már erről, hogy a Zalgiris játékban van, hónapok óta tart Litvániában a bajnokság, mi pedig alig egy hónapja készülünk együtt. Kemény munkát végeztünk, ráadásul nemcsak a nemzetközi kupára, hanem a bajnokságra megfelelő állapotba akarunk kerülni.

    http://honvedfc.hu/hirek/elertuk-amiert-jottunk/2019-07-18
    Joao Martinsas: Ahogy a budapesti első mérkőzésen is, a Zalgiris veszélyesebb támadásokat szervezett, és több esélye volt a pontszámok megszerzésére, de nem sikerült nyerni.
     
    Martins, aki a meccs után zümmögő hangon beszélt, azt mondta, hogy a Honvéd által szerzett nyereség könnyebbé tette őket a második mérkőzésen, mert tovább tudtak játszani a karakterüknek megfelelően.
     
    "Az ellenfélnek az első mérkőzés után volt vezetője, így nagyon nehéz volt számunkra. Csapatstílusuk kedvez a helyzetnek. De ez nem kifogás, erre készülünk. Megpróbáltuk megtörni ezt a meccset és álmodni a győzelemről. A férfiak tényleg jó dolgokat tettek. Természetesen jobban játszhatunk, és jobban kell játszanunk. Néha rossz volt az érzelmek. Az érzelmek a játék része. Ezekkel a hibákkal még sok lehetőséget hoztunk létre, hogy az eredmény más legyen. De ez a futball, folytatódnak - mondta az edző.
     
    Nem említette a védelmi epizódban elkövetett hibákat, a vendégek kiegyenlítették az eredményt, és értékelték a játékosok által az összes mérkőzés értékelésében végzett munkát.
     
    „Sokat dolgoztunk a játék taktikájával, a játékosok pszichológiájával. De a labdarúgás egy hibajáték. Az állás 0 - 1 az állás. Az ellenfél tizenhatosba vette a labdát. Ezt el kell fogadnunk. Az ilyen helyzetekre készülünk, tudjuk, hogy az ellenfelek nemcsak az első, hanem a második golyókat is megpróbálják helyreállítani. De mindig vannak hibák. Néha, amikor megpróbáltam kijavítani az egyik hibát, a teremtmények más dolgokat csináltak - az edző értékelte - általában elégedett vagyok a srácokkal. Megtettük, amit terveztünk, amit felkészítettünk a képzésre, különböző helyzetekben megoldásokat találtunk. Nem volt könnyű, mert csak néhány nappal dolgoztunk együtt.
     
    Martins is köszönetet mondott az LFF stadionnak a gazdagan összegyűjtött Zalgiris rajongók számára. "Köszönöm rajongóinknak, tényleg lenyűgözött engem. Az elsőtől az utolsó percig tartottak minket. Kár, hogy nem tudtuk megköszönni őket támogatásukért. Megígérhetem, hogy mindig megpróbáljuk felvidítani őket.

    (google translate)
    http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n7720.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.19, 11:09 (szerk.: 2019.07.19, 11:45)
    ilyen kilatastalan szar teljesitmenyt Kispest mezben nem lattam meg

    ez nb2-re is keves lenne

    Katasztrófa.Nem készültek fel hogy a Zalgiris esetleg nyerni akar.

    A műfűvet meg locsolják a szünetben...beszarás.

    A továbbjutásnak örülök, de ilyen rettenet játékkal voltaképpen sima továbbjutást még megírni sem lehetett volna. Ez kb két NB III-as csapat MK-meccse volt.

    Ez borzasztó volt.

    Az egyetlen pozitívum, hogy úgy tűnik, kapusgondjaink nem lesznek.

    Hacsak le nem sérül Lefkovits is...

    Egyébként mi a csuda történik nálunk, hogy folyton ilyen sok sérültünk van?

    Fogjuk a műfűre meg a sosem volt/sosem lesz (remélhetőleg) összeállításra.

    Mondjuk a kezdőcsapat már ránézésre is ijesztő volt. Kesztyűs nem NB I-es szintű játékos (egyelőre legalábbis), Kukocot és Batikot pedig ismerjük. Kálnoki Kis bántóan lassú volt, N'Gog három ziccert puskázott el, meg amúgy is össze-vissza passzolgattunk, szórtuk el a labdákat.

    A Zalgirisről mindent elmond, hogy egyszer sem tudtak legyőzni minket a fentiek ellenére sem.

    azon bánkódsz a 21. században hogy nem a szovjet tv-n adják földi adáson, hanem interneten nézheted hd-ban. smiley
    Amúgy előre félhető volt hogy a Honvéd ronthatja a meglepő statisztikát, ami bármilyen vicces, ha nem kapnak ki a maiak, esetleg nyernek, az elmúlt 40 év legsikeresebb kupa kezdése lehet ez. (Még soha nem kezdett magyarország 4 továbbjutással, 5-8 győzelemmel).

    Borzasztó meccs. Mintha magyar bajnoki lenne.

    Itt alapvető problémák vannak, sem labdakezelés, sem passz, sem erő, sem elképzelés... de még csak védekezés sincs.
    Azért ez a Vilnius nem egy világverő csapat, de hogy Honvéd alig tud kijönni a 16-ról az elég gáz.

    Egy a lényeg: A kapusnak köszönhetk a továbbjutást. Ja és a Zalgirist eléggé lenézték itt Magyarországon. Nyilvánvaló tévedés volt.

    Szép volt fiúk,ma pont ennyi kellett! Köszönjük meg Grófnak,hogy leigazolhattuk ezt a remek kapust.

    azért ne felejtsük, h a picipest nem kimondottan a nemzetközi kupákra teremtett csapat, de így is hozta a nem is annyira kötelezőt. pár éve még simán végállomás volt egy egy acélos csapatunknak egy ilyen litván csapat.....

    Gyenge játékkal ugyan, de sikerült a Honvédnak is továbbjutnia. A litvánok a gólon kívül többször is körbelőtték a kispesti kaput, míg a Honvéd kevés helyzetetek egyikéből sikerült megszereznie az egyenlítést, amivel meg volt azaz idegenbeli gól, amivel már a vilnius semmit sem kezdhetett...
    Gratula a kispestnek a továbbjutáshoz, viszont a románok ellen sokkal több kell majd, ha ott is szeretnének valami eredményt elérni. Hajrá MAGYAROK!

    Hát nem tudom mire volt ez a nagy arc a Honvédnál hogy majd igazolnak meg az új tulajok tesznek bele pénzt. Olyan játékosokat hoztak akik csere vagy az sem az nb1 ből egyedül a kapus aki tényleg nagy fogás volt. Amúgy az edző is érdekesen pakolta fel a csapatot ,de védelem se támadás , nagyon szétesett csapat benyomását keltette a Honvéd. Nincs se minőség se egység a csapatnál még Supka alatt is sokkal jobbak voltak. Ebből nem hogy dobogó nem lesz de lehet a hátsó mezőny az nb1 ben. Az biztos ezzel a játékkal a románok ellen semmi esély.

    Azt nem értem a védelem maradt már évek óta ez a 4-5 védő van náluk de most nagyon szét voltak esve. Ez az olasz valamit nagyon elbaszott.

    Csak egy adat, a 2 meccsen 42-12 a kapura lövés nem nekünk. Rossz belegondolni mi lenne, ha mondjuk a Honvéd játszana a Torinoval...

    A továbbjutás rendben van, de a kapusteljesítmény mellett kb. ennyi az összes pozitívum. Hátul nem kicsi a zavar...
    Remélem az olasz megtanítja őket az "otthoni módira", mert, ha a mai "teljesítményt nézem, zűrös lesz a románok elleni csata.

    Először is én kedvelem a Honvédot, de mind az oda, mind a visszavágón teljesen össze-vissza játszottak,dadogott a labda, am8,or a Kispestnel volt. Igaz, nem hosszú ideig.
    A Vilnius nem kevéssel, sokkal jobb csapat benyomását keltette.
    És itt egy Vilnius-ról beszélünk!
    Egyszerűen óriási mázli, vagy művészet, hogy ilyen harmatos játékkal a Hinvéd továbbjutott.
    Biztos kiesés a következő körben, és úgy látszik, nagyon vissza fognak esni Supka után.

    Azért az is az igazsághoz tartozik, hogy ez a csapat a múlt szezonban a 3. fordulóban esett ki. Akkor is kegyetlenűl megfingatta a sevillat, 1-0 lett és a mérkőzés alapján az x sem lett volna meglepő... Igaz a visszavágón már kitömték a litvánokat. Az a helyzet, hogy lassan az egész világ megtanul focizni.
    Ettől függetlenül én is láttam a meccset és ez a kispest egy tragédia volt. Se védelem se kp, se csatársor. Ami pedig a fő gond volt, hogy ez a csapat egyszerűen nincs összerakva. Ez pedig az edző bűne. Továbbra is fenntartom, hogy ezt a manuszt nem véletlen dobták már ki v. 15-20 csapattól.
    Mondjuk belenézve a debreceniek meccsébe, ők is iszonyat gyengék voltak.

    nincs elekpezeles eddig a Honvéd játékában, de semmilyen.
    Pedig a felkészülési meccsek után ki kellett volna egy váz ak alakulnia, de itt elképzelést sem látni.
    Az igazolások is inkább alibi igazolások.
    Egyetértek, nagy eséllyel repülni fog.
    Nem hiszek a csodákban, de az első két fordulót érdemes megvárni.
    Sok csodára ne számítsanak a Honvéd drukkerek.
    Egyelőre a kiesés elkerülése lehet a cél, legjobb esetében is középmezőny.
    Csak egy esetben van esély, ha egyik EL meccs előtt nem frissített ek, és a formaidőzítést kitolták.

    Mindkét meccsen hajtott becsülettel a Honvéd, de az látszott hogy nagyon messze vannak a csúcsformától.

    nem Supka hiányzik,hanem pár normális játékos. Danilo,Holender kiesése nagy érvágás.Grófot ugyan sikerült pótolni. Nagy Geri,Ben Hatira sérült. Gazdag,N'Gog teljesen formán kívül van. Ilyen Kesztűs féle igazolásokkal meg nem tudom mit akarunk,akkor már az akadémisták is jobbak lennének,ha lóvé nincsen.

    Számomra nagyon nagy csalódás volt a Honvéd. Egész egyszerűen nem láttam, hogy mit szerettek volna játszani... Igazából sem védekezni nem tudtak jól, sem támadni, teljesen széteső volt a játékuk. Nem volt meg a "kapcsolat" a középpálya és a támadók között, de ugyanúgy mondhatnám a védelem zavartságát is. Maradjunk annyiban, hogy óriási mázlija volt a Honvédnak, hogy továbbjutott, de Fortuna velünk volt.

    Új tulaj-edző-játékosok...meg minden, ami ezzel jár. Teljesen szét lett kapva a Honvéd, szerintem még ez is szép volt tőlük. Legfeljebb tavaszra állnak össze, de az sem lenne csoda, ha csak következő idényre.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=e69ab0e3495455c4ae61ed636cfd93a4
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2712113