magyarfutball.hu

Szeghalom SC - Törökszentmiklósi SE 0 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Területi Bajnokság, Tisza csoport 1987/1988, 26. forduló
nézőszámok:
 1. Zárt kapu: 0

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: lattila2
  2018.11.14, 21:51 (szerk.: 2018.11.15, 09:16)
  Törökszentmiklósi SE— Szeghalom 0:0. Szeghalom (zárt kapuk mögött játszották). V.: Divinyi,

  Törökszentmiklós: Elekes—Porhanda. Csontos, Molnár, Ramos II, Katona (Mészáros S.), Őz, Rupa, Lóié, Sebők, Ramos I. Edző: Bana János.

  Kellemes, napos időben a vendégek kezdték a játékot. Az első lövés a 18. percben szállt kapura: Sebők tizenhat méterről leadott bombáját Dohány nagy bravúrral védte. A 36. percben a 16-os jobb oldali sarkánál szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat, a belőtt labdát Lukács nyolc méterről a felső kapufára fejelte. Az első félidő a vendégek enyhe fölényével ért véget.
  Az 56. percben a miklósi csapat nagy helyzetet hagyott ki: Ramos I középen jó labdát kapott, lefordult a védőjéről, de 14 méterről leadott lövését Dohány szögletre mentette. Az 59. percben tizenegyeshez jutott a vendégcsapat. Űz 16 méterről kapura lőtte a labdát, melyet Dohány kiejtett, Ramos I elérte a labdát, de mielőtt lőhetett volna, a kapus elhúzta a lábát. A büntetőt Lóié gyengén helyezte, lövését Dohány kivédte. Á 71. percben Ramos I tíz méterről lőtt kapura. Dohány a mezőnybe öklözte a labdát. A 75. percben a kaputól 20 méterre szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat. Hirka jól eltalált lövését Elekes bravúrral védte. A 89. percben Tar nyolc méterről senkitől sem zavartatva mellé lőtt.

  Közepes iramú és színvonalú mérkőzés volt. A hazaiak többet támadtak. a miklósiak kontrái viszont veszélyesebbek voltak. Az eredmény igazságos.

  Jók: Elekes, Molnár, Ramos I. ill. Dohány. Csorba, Macskin.
  Ifi: TSE—Szeghalom: 2:0.

  Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1988-05-16