magyarfutball.hu

FC Dabas - Szekszárdi UFC 2 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Boom576
  2018.11.01, 19:52 (szerk.: 2018.11.01, 20:14)
  Erős Károly a Szekszárdi UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:
  " Az első félidő nagyon rendben volt. Nagyon jó helyeken szereztünk labdákat, előrefelé védekezve. Rögtön az elején már két gólos előnyre tettünk szert, két szép gólt rúgtunk. Utána volt még 2-3 nagyon komoly lehetőség, azokat azonban kihagytuk, így a helyzetkihasználásunkon mindenképpen javítani kell. Ettől függetlenül az első félidőben lényegében eldöntöttük a mérkőzést.

  A második félidő már dadogósabb volt. Ellenfelünknek egy komoly átlövése volt csupán, amit kapusunknak bravúrral sikerült hárítania. Tehát összességében nem forgott veszélybe a győzelmünk. Az egy picit viszont aggasztott, hogy a kontrákból nem sikerült gólt szereznünk és ugye, ha egy ilyen mérkőzést idő előtt lezársz egy harmadik góllal, akkor az utolsó húsz percben nem kell még extra energiákat mozgósítani a győzelem megtartásának érdekében.

  Nagyon fontos volt számunkra a győzelem, ráadásul helyenként kimondottan jó játékkal, úgyhogy elégedettek lehettünk és úgy fest teljesen rendben vagyunk
  .
  dabas.hu
  Kvanduk János: "A második 45 percben már az kaptam, amit vártam, ez hitet ad a további munkához. Lassan megtaláljuk kulcsjátékosaink helyettesítésének a módját."

  szufc.hu