magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Budapest Honvéd FC 3 : 1 13:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.03.31, 16:12 (szerk.: 2019.03.31, 16:16)
    a mai meccs alapjan azert nem kell nagy jostehetseg ahhoz, hogy lassuk, a 3. hely elment, inkabb a jovo ev csapatat kellene elkezdeni epiteni.... (egyebkent a golunk szep volt)

    Igen, azzal, hogy a Dózsa nyert és a Debrecen is vezet, a dobogós álmainkról letehetünk. Marad a kupa, ahonnan vezethet út az Eurépa Ligába.

    Egyébként ez ma nem volt vészes, volt néhány normális támadás, akadt hogy ennél szarabb játékkal is szereztünk pontot, pontokat, hogy supinnyósan fogalmazzak. És akkor a tizigyanús esetről meg se emlékeztünk. Amúgy nem ez volt az a bíró, akit Bódog ledagadtozott?

    Most néztem a videót: Mezgrani esete is büntetőt ért. A védő egyértelműen a lábfejét találta el.

    Mezhgrani esetét pont nem láttam, de Damilo fellökése egyértelmű szabàlytalanság volt, amiért büntető járt volna. A meccset közvetítő fickó "szakértő" háziasszonyt idéző megjegyzése, miszerint a védö lába a labdát érte, csak még jobban feldühített, mivel ez nem teszi legálissá a támadó egyidejű fellökését. Ez nem az az eset volt, amikor a becsúszó védő elrúgja a labdát, és a támadó átesik rajta.

    Szóval, Erdős sporttárs elcsalta a meccset. Objektíve persze, ahogy egykor nekem mondta az ellenőröm egy meg nem adott 11-es miatt. smiley

    Formán kivüli csapat, vicces bíró, és súlytalan kiégett edző..... Ez a recept.... Nem akarok kupadöntőt 7 kapott góllal

    Egy az egyben a Haladás meccs forgatókönyve szerint zajlott a meccs. Így is nézhetetlen volt a játékunk, hogy "dominaltunk" a beálló Kövesd ellen, úgyhogy Supka nyugodtan léphetett volna egy "váratlant" habár ez elég utópia. Nem kellene "erőltetni" a tamadó focit, sem ember, sem tudás nincs. Be kelett volna állni kvázi bekkelni, pocsekabb az sem lett volna. Ideális esetben egy pont, ha az ellenfél meg kitámad akkor ha szerencsénk van még talalhattunk volna is egy gólt.

    Szar leírni, de Gazdi nélkül jobban nézett ki a középpályánk a Paks ellen. Akkor Ben Hatira személyében csak egy ember szórta el a labdákat, most egyszerre két labdatemető volt a pályán. A második félidőben Gazdi kétszer is csak két méterre kellett volna hogy pontosan passzoljon egy ajtó-ablak ziccerhez, mindkétszer jóval hosszabbat passzolt, ez egyszerűen szégyen, engem ilyenkor hazazavartak a grundról annakidején. Csak azért nem Ő lett a mezőny legrosszabbja, mert Koszta haverja is a pályán volt, még ha ezt igyekezett is titokban tartani egész meccsen.

    a Paks ellen nem nézett ki jobban a középpálya, az első két gólnál a gólpasszokat N'Gog adta. (A harmadiknál az általad most kritizált Hatira adta a labdát.)
    Egyszerűen egy jól kifutott meccsünk volt a paksi, tegnap meg semmi nem jött össze. De Gazdagnak atombiztos helye kell, hogy legyen ebben a csapatban. Valóban rosszul játszott, de az is érződik, hogy ennél sokkal többre képes.

    Ennyit jelent, ha a középpályának rossz napja van.
    - Ahogy többen is mondták, Gazdi baromira hullámzott. Volt 5 nagyon jó perce, mikor mindenki mellett IS elvitte a labdát meg mozgolódott, meg minden, de aztán a következő 5 percben blasz 3-as meccsen abszolvált passzokat nem tudott véghezvinni, vagy lőtt egy olyat, hogy nekem fájt.
    - Ben Hatira meg szerintem még mindig nem szokta meg az NB1-es 'tempót' és kreativitásmentes játékot. Persze elég sok labdát adott el össze vissza, de sokszor azt látom, hogy egyszerűen túlkomplikálja a dolgot. Vagy arra vár, hogy valami komplikált-komplex játék jön, arra készül, aztán meg nem, csak szintpassz
    - Mezhgrani legrosszabb meccse volt eddig. Pont. Így se lógott ki lefele az összképből, de nem volt most ott az a jó pályán látás, meg a jó beadások.

    N'Gog meg most tényleg, néha olyan 'tökös', néha meg úgy közelíti meg az ellenfél játékosait, mint ahogy öltönyös állófogadáson a vendég a tömegen át akar eljutni a WC-hez. "Jaj, elnézést, bocsánat, szabad lesz, kérem". Legalább Uzoma úgy tűnt, hogy visszaszokik. Nekem ő tegnap tetszett. Persze lehet egyedül leszek ezzel.

    Ja és persze az ÉN KIS KEDVENC BATIKOM. Jaj

    Én Supkát nem tudom. Nem tudom, hogy mennyire van benne ebbe a "nincs szerencsénk" dologba.
    Én inkább azt látom, hogy a pályán nincs egy Vezérbika. Nincs olyan, aki fazont, magabiztosságot ad a csapatnak. Lanza egy biztos pont volt. Űzte, hajtotta a csapatot és magát is odatette a pályán. Eppel meg tette a dolgát smiley
    Igazi vezér volt. Ha szarul ment is, mindenki tudta, hogy Ő ott van és ez önbizalmat adott másoknak is.
    Aztán jött Vadi. Ő is már azzal, hogy a pályán volt, azzal, hogy jó helyen van nála a labda, azzal, hogy magára vette a Vezérbika szerepét, megint adott a csapatnak egy magabiztosságot. Mindenkinek megintcsak nagyobb volt az önbizalma, hisz van valaki a pályán, akiben hihettek!
    Most ilyet nem látni. Nem látni, hogy ki az, aki a vezére ennek a csapatnak a pályán. Akiben lehet hinni. Holicska szépen befejezi elöl amit lehet. Középre nagyon kellene egy Vezérbika, akinek a többiek megint elhiszik, hogy a csatárokat ki tudják szolgálni. Akinek elhiszik, hogy mellette ők is tudnak focizni! Akiről elhiszik, hogyha nagyon nagy a baj, akkor sincs baj, mert legfeljebb odaadom Neki a labdát és Ő majd tudja mit kell vele tenni. És ezt az illető fel is vállalja és mer vezér lenni! Mert formában van, mert jó játékos és mert akarja a sikert!
    Ja, túl sokat akarok...

    Daniloé nem volt tizenegyes és Mezghranié is csak nehezen volt látható, tehát a bírót nem kárhoztatnám.

    Kuttor semmi mást nem csinált, csak behozott két támadóbb szellemű játékost, semmi tudatosság nem volt ebben. Moutarinak a góljához annyi köze volt, hogy egy levágódó labda hozzá került és azt használta ki.
    A csereként beálló Vajda szintén.
    Nem rossz edző Kuttor, de azért nem egy futballzseni. Egy viszonylag jó állományú Mezőkövesddel áll a 6. helyen, azért ez nem egy csoda. Igaz, jövőre jobbak lehetnek.

    Kosztát sajnálom, ez nagyon nem az ő szezonja.

    http://csak.taccs.hu/2019/03/31/ilyen-az-amikor-valoban-nincs-szerencsenk/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387