magyarfutball.hu

FK Rabotnički Skopje - Budapest Honvéd FC 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Szkopje, FFM Training Centre
játékvezető : Tohver Kristo (Észtország)
nézőszámok:
  1. honvedfc.hu: -
  2. nso.hu: -
  3. fkrabotnicki.com: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Richmond
    2018.07.18, 09:00 (szerk.: 2018.07.24, 09:38)
    Hát újra eljött az idő! Szeretett Honvédunk kissé kacifántos úton-módon, de kiharcolta az EL-indulás jogát. Verhető ellenfél, egzotikus helyszín: nosza, kerekedjünk fel! Értelmetlenül eltöltött órák a határon, forró szerb "vendégszeretet", ezer szobor, valóban vendégszerető macedónok és egy borzalmas mérkőzés. Összességében, utóbbi ellenére is mégis 10 pontból 8 és felet adnék. Még 37 évesen is imádom ezt az érzést, bár a buszozás műfaja már végképp nem nekem való. De kezdjük az elején...

    A teljes útibeszámoló:
    http://valogatott.blog.hu/2018/07/12/szkopje_uefa_el_utazas_extrakkal
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.12, 09:03 (szerk.: 2018.07.12, 09:06)
    Csatár nélkül kiállni egy El selejtezőre....ezért nem szerettem az MTK-t sem anno a nemzetközi meccsekre állandóan gyengültek.

    ez várható volt a honvéd eladta a 3 legjobb játékosát. sajnos igy kb egyenlő a sansz a macedonok ellen.

    Ez a csapat különgéppel repült ide a "világ végére", szállodában lakik, és hagy ne soroljam. Aki ezt a lanyha semmi játékot profi focinak nevezi, az nem tiszta. Ez egy jó Nb 2-es meccs. Nagyon mélyen vagyunk a föld alatt.

    Azért ne vegyük el a szépségdijas gólt a Honvédtól. Tudom divat fikázni de akkor is ami szép az szép. Akárcsak a kis macedón gyerek aki úgy spintelt hogy nem tudtam követnismiley

    Honvéd költségvetése 6,65 millió euró a Rabotnicki pedig 3,18 milló euróból gazdálkodik vagyis fele akkora költségvetésből tud ugyanilyan sz@r lenni,mint a Honvéd.
    Ha hozzávesszük,hogy fél pályáról belebikázott a gyerek és akkor a kapus szemébe sütött a nap és bevétte a nyomorult akkor még sz@rabb is kétszer annyiból.

    Szerintem nem vagyunk rosszak, kB. egyenlő félek játszanak, de egy dolgot nem értek, hogyan tudjuk a vacak sport mentalitásunkat a külföldiekre is ráragasztani? A két Macedón gól kB. A semmiből jött, ehhez kell érzék, ezt csak mi tudjuk

    macedon gyerek méterekröl csuszik és ö kap szabadot. danilo eséseit se nagyon fujta be eddig a spori.

    Ez a kukuc vagy ki komoly??? Nem látnak a picipestnél? Kondi nulla, mozgása.... és atletikus?? Édes istenem...

    Most már értem miért ment el Lanza....

    Két NBIII szintű csapat szánalmas vergődését láthattuk.Ennél katasztrofálisabb csak a magyar kommentátor dilettáns beszólásai és a macedón egykamerás közvetítés volt.Szörnyű, emberpróbáló két óra. Soha többet ilyen komplett, minden téren fost!

    A tegnapi meg a mai meccset azok figyelmébe ajánlom akik szerint rövid a szünet a bajnokság vége után.
    Hát pont hogy még ez is túl hosszú hogy abszolút játékon kívül kerüljenek a csapatok. Sokkal jobb lenne ha kb 1-2 héttel a bajnokság vége után jönnének ezek a meccsek és lendületből, jó formában egy 4-est gurítanának akár egy luxemburgi, akár egy macedón gyenge nb2-es szintű csapatnak.

    tartottam a maitol, es tessek full szegyen...

    nem Lanza, Eppel hianyzott - hiszen helyzetunk, lovesunk sem volt, az egesz csapat leblokkolt... rossz taktika? rossz felallas? a felpalyarol ivelgettunk megint ossze vissza...

    Szarul játszottunk.

    Batik és az új horvát fiú is lassúnak tűnik, Uzomának én örültem az elfutásai miatt, ma meg csak topogott. De a nem csak az újak voltak gyengék.

    Skvorc szerintem jó lesz néhány hét múlva. Neki a mozgása rendben levőnek tűnt elsőre. Batiknak óriási meccshiánya van, nagyon bizonytalannak tűnt.

    Uzoma nem olyan labdabiztos, mint King, sajnos.

    Egyébként nem olyan nagy szégyen ez, ez a realitás. A meccs előtti oddsok nem azt mutatták, hogy egyértelmű esélyesek vagyunk.

    Attól nem lesz jobb a magyar foci, hogy a politika kifizetőhelynek használja. Ezen kívül pedig semmi sem változott.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2646707
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.12, 08:44
    Supka Attila: Azt kaptuk a Rabotnicskitől, amire számítottunk, amire a korábbi mérkőzéseik alapján készültünk. Nem tudtuk kontrollálni azokat a játékosokat, akik ellenfelünk játékát meghatározzák. Mindkét kapott gól előtt nagy hibát követtünk el. Nem szabad a védelemből még kifelé mozogni, amikor elveszítjük a labdát és már az ellenfél passzol kettőt-hármat. Nem vettük fel az embereket, s egy mélységi passz után jött az első kapott gól. A második macedón találatnál létszámfölénybe került az ellenfél, s az újabb gól lett a hibánk eredménye. Sajnos támadásban sem volt olyan a játékunk, amit terveztünk, egy tempóban futballoztunk, hiányoztak a ritmusváltások.

    Gjorgji Jovanovski: Minőségi futballt játszó csapat volt az ellenfelünk, ezért is örülök, hogy győzni tudtunk. Nem azért utazunk a visszavágóra, hogy az eredményt tartsuk, tudjuk, hogy az kockázatos lenne, gólt akarunk lőni, tudjuk, mire van szükség a továbbjutáshoz.

    http://honvedfc.hu/hirek/a-tovabbjutashoz-tobb-kell/2018-07-12
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.10, 12:51
    TV: Duna World
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.25, 21:25
    A Rabotnicskitől kapott tájékoztatás szerint eldőlt, hogy pontosan mikor és hol rendezik az Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzését. Eszerint a Honvéd július 11-én, 17:30 órától lép pályára Szkopjéban, a helyszín pedig nem a II. Fülöp stadion, hanem a FFM Training Center, a Macedón Labdarúgó Szövetség edzőközpontja lesz.

    http://csak.taccs.hu/2018/06/25/van-mar-idopontja-es-helyszine-a-szkopjei-meccsnek/
     
  6. avatar: fgymat
    2018.06.21, 15:12
    A Bp. Honvéd labdarúgócsapata az eredeti programmal ellentétben nem otthon, hanem idegenben játssza az első mérkőzést a macedón Rabotnicski elleni Európa-liga-párharcában, ráadásul a találkozók időpontjai is megváltoztak.
    Az UEFA tájékoztatása szerint az Európa-liga-selejtező 1. fordulójában az első, szkopjei mérkőzést július 11-én rendezik, a kispesti visszavágót július 17-én játsszák a Bozsik-stadionban – adta hírül a Honvéd honlapja.


    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-honved-megsem-otthon-kezdi-a-parharcot-2642637