magyarfutball.hu

Perbáli TSZ SK - Dombóvári Spartacus Szövetkezeti SK 0 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.12.07, 13:03
    Dombóvár -Perbál 0:0
    Perbál, 800 néző. Vezette: Feigl
    Dombóvár: Dobos — Hertelendi, Judikú Hirth, Loboda, Vida, Németh, Nagy, Vámosi, Orsós, Lódri. Csere: Porcsa. Edző: Szám Frigyes. Mély talajú pályán találkozott a két csapat, ahol a hazaiak támadásait a dombóváriak határtalan lelkesedéssel verték vissza. Az első félórában Dobosnak több esetben kellett veszélyes lövéseket ártalmatlanná tenni. A 35. percben Németh labdáját Vámosi 14 méterről lőtte a kifutó kapus mellett, azonban a labda megpattant, irányt változtatott, így odalett a jó helyzet.
    A második félidőben a Dombóvár lépett fel támadólag és a 15. percben Vida előtt adódott gólszerzési lehetőség, de a döntő pillanatban hibázott, öt perc múlva Lódri átadását Porcsa 12 méterről lőtte, de a kapus jó érzékkel hárított. A 30. percben Lódrí került jó helyzetbe, de a döntő pillanatban ő is hibázott, odalett a helyzet. A játékvezető 3 percet hosszabbított, ezalatt Dobos az alsó sarokból ütött ki egy szabadrúgást.
    A dombóváriak végig lelkesedéssel, önfeláldozóan harcoltak, így rászolgáltak az egyik pontra. Az egész csapat, dicséretet érdemel, a mezőny legjobbjának Dobos bizonyult. /quote]
    Forrás: Tolna Megyei Népújság, 1976-04-27