magyarfutball.hu

Kiskunhalasi MEDOSZ - Budafoki MTE-Kinizsi 1 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti csoport 1971/1972, 21. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 3.200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.12.21, 20:46
    Nagy fölényben játszott a MEDOSZ
    KISKUNHALASI MEDOSZ - BUDAFOKI MTE KINIZSI 1:0 (1:0)
    Kiskunhalas, 3200 néző, vezette: Csernefalvy.
    Kkh. MEDOSZ: Dömény — Juhász, Vass, Tóth IV. — Kocsis, Tüske — Mészáros, Lévai (Vaszari), Karsai, Csányi, Oláh. Edző: Virágh István.
    Budafok: Szolnoki — Nagy K., Szöllősi, Tóth — Kalmár, Kapitány — Fazekas, Nagy J. (Sárközi), Haffner, Kolbert, Vizi. Edző: Dobes Gyula.
    A MEDOSZ kezdte a játékot. Az első percben Mészáros átadásával Oláh futott el, de a kapus mentett. A 6. percben Kocsis 20 méteres lövése szállt el a jobb kapufa mellett. Ezt követően Tóth IV. beadását Csányi lőtte kapura, de a lövés Karsait találta el. A lepattanó labdát Lévai kapu fölé lőtte. A 17. percben Tüske lövésébe
    Oláh beletette a lábát, a labda irányt változtatott, az elmozduló kapus még el tudta érni a labdát. A 20. percben Kapitány elfutott a jobbszélen, de nagy lövését Dömény jó érzékkel hárította. A 22. percben szerezte meg a MEDOSZ a vezetést, s egyben a győztes gólt. Tóth IV. lefutotta a budafoki védőket, s szögletre mentettek előle. A beívelt labdát Mészáros a jobb sarokba lőtte. 1:0. A 36. percben Kalmár 18 méteres szabadrúgása a sorfalban akadt el. A 40. percben Mészáros a 16-osról nagy lövést küldött kapura, de Szolnoki kapus bravúrosan védett.
    Szünet után továbbra is élénk volt a játék. Az 57. percben Tüske szögletre hárított egy budafoki támadást. A 62. percben Kolbert közeli fejesét Dömény remek vetődéssel hárította. A 77. percben Dömény nagyszerű védéseinek tapsolhatott a szépszámú közönség. A 80. percben Haffner átadását Vízi bombázta kapura, Dömény remekül hárítok. A mérkőzés utolsó 10 percére a MEDOSZ elfárad amit a budafokiak sorozatos támadásokkal használtak ki. A kiskunhalasi védelem azonban Vassal az élen mindent hárított.
    Végeredményben a MEDOSZ az egész mérkőzésen fölényben játszott, a Budafok csak a találkozó végén javult fel. Jók: Dömény, Juhász, Vass, Kocsis Csányi, illetve Nagy K., Tóth, Kolbert.

    Forrás: Petőfi Népe, 1972-04-25