magyarfutball.hu

BKV Előre SC - Romhányi Kerámia SE 3 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Területi Bajnokság, Mátra csoport 1984/1985, 24. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.11.11, 00:38
    BKV ELŐRE-ROMHÁNYI KERÁMIA 3-0 (2-0)
    Knopp u., 300 néző, v.: Paksi.
    Romhány: Kovács l. — Pingiczer, Zagyvai, Kertész, Hóder, Varga — Slezák, Menczel, Tréznik, Pincze — Sági, Kovács IL, Szedlák.
    Az Előre végig kezdeményezően játszott, sokat támadott. A 25. percben Fejes
    jobb oldali beadása után Suszter 7 méterről, kapásból a jobb sarokba zúdította a labdát. 1—0. Védekezésre kényszerült a vendégcsapat, s minden erejét a gólveszély elhárítására fordította. A 45. percben Suszter kiugrott, a kifutó kapusról jobbra perdült a labdája, de a csatár másodszorra, éles szögből a jobb sarokba vágta a labdát. 2—0.
    Szünet után tovább tartott az Előre fölénye, s a 79. percben ismét Suszter ugrott meg, kézzel sem tudták visszatartani, önzetlenül Gergelyhez játszott, aki a kifutó kapus mellett a hálóba helyezte a harmadik gólt. 3—0.
    A Romhány csapata kezdettől fogva hátsó sorainak szervezettségére törekedett! Egy ideig mindenki jól fogott embert, de még így sem tudtak ellenállni a nógrádiak az állandóan megújuló hazai rohamoknak. Szünet után támadóbb szellemű játékkal próbálkozott az együttes, de védelme most fellazult, és az Előre-csatárok előtt sorra adódtak a helyzetek. Akár több mint fél tucat gólt rúghattak volna a fővárosiak.
    Jók: Zagyvái, Pingiczer.

    Forrás: Nógrád, 1985-05-06