magyarfutball.hu

FŐSPED Szállítók SE - Pécsi MSC 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II 1975/1976, 38. forduló
játékvezető : Somlai Lajos
nézőszámok:
  1. Népsport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.06, 09:32
    FÖSPED -PMSC 0:1 (0:0)
    Czabán Samu tér, 500 néző. V.: Somlai.
    PMSC: Katzirz — Iványi, Schulteisz, (Toma az 55. percben) Kiss, Kincses, — Lutz, Dárdai P., Lőrincz — Kardos, Fábián, Jónás. (Tóth, a 75. percben). Edző: Kovács Imre.
    FÖSPED: Andrus — Egri, Oláh, Vaszilev, Hirbek, Kanyó, Standinger, Losonczi, Raffael, Stefán, Tóth. Edző: Bundzsák Dezső.
    Élénk iramú kezdés után a pécsi csapat játszott mezőnyfölényben, de az első gólhelyzet csak a 20. percben alakult ki
    a hazaiak kapuja előtt. Kincses elfutott a balszélen, és jól beadott labdáját, Dárdai a kapu torkában a kapusba talpalta. Óriási gólhelyzet volt. A 30. percben Kardos a félpályáról elfutott, rosszul helyezett labdáját Andrus elcsípte. Ez is gólhelyzet volt. A 43. percben Stepán jól ugrott ki egy labdával, a pécsi védők közül, és Katzirz kapujából kifutva lábbal mentett.
    Szünet után nagyott esett a játék színvonala. A 60. percben Iványi jobbról ívelt be egy
    szabadrúgást, de Dárdai fejese a bal kapufa tövéről pattant mellé. A 85. percben Lutz labdájával Kardos futott el a jobb szélen, lapos lövése a jobb kapufáról pattant ki. A 87. percben szabadrúgáshoz jutott a pécsi csapat. Dárdai 25 méteres lapos lövése a bal alsó sarokban kötött ki. (0:1).
    Katzirz kevés feladatát jól látta el. A védelemből Iványi és Kiss volt a legmegbízhatóbb. Iványi sokat futott fel, de a támadások befejezése nem sikerült. Kincses valamivel halványabb volt a szokottnál. A középpályás sorból Lőrincz volt a legjobb. Dárdai fáradt játékos benyomását keltette, Lutz sok hibával játszott. A csatársorban nem volt kellő átütő erő. A hazaiak közül Oláh, Stefán és Losonczi játszott jól.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1976-06-28