magyarfutball.hu

Nyírbátori FC - FC Eger-Tengely-Közmű 0 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.27, 17:56
    Nyírbátor- FC Eger Tengely-Közmű 0-3 (0-3)
    Nyírbátor, 300 néző. V.: Mezei (Nagy Cs., Pesel).
    Nyírbátor: Kormos - Szegedi, Balogh, Kosán (Jánosi, 76.) - Lukács, Márton, Gubányi - Szabó (Szarka, 46.), Kovács, Erdei (Csapos, 46.), Tóth A. Edző: Baracsi János.
    Eger: Molnár - Baranyai, Holtner, Kovács Cs. - Hompoth, Berecz (Kasza, 83.), Márton, Némedi, Telek - Montvai (Oláh, 69.), Nagy P. (Bajzát, 76.). Edző: Csuhay József.
    Sárga lap: Baranyai a 80., Csapos a 82., Bajzát a 84. percben.
    A gólok története: a 10. percben balról szállt beadás a hazai kapu elé, Nagy P.-hez került a labda, aki 10 méterről a kapu közepébe lőtt, 0-1. A 40. percben Montvai vállalkozott egyéni kitörésre és szándékát megvalósítva szép szóló végén 13 méterről kilőtte a jobb sarkot, 0-2. A 42. percben Némedit akadályozták szabálytalanul a 16-oson belül, ezért a játékvezető 11-est ítélt, amit Némedi a kapu jobb alsó sarkába lőtt, 0-3.
    A kánikulai hőségben megtett 190 km-es utazás ellenére meglepően frissen és élénken futballozott az Eger az első félidőben. A három gólon kívül további lehetőségek is adódtak
    a vendégek előtt, így teljesen megérdemelten jutottak jelentős vezetéshez. Fordulás után sem kapott erőre a hazai együttes, sőt még inkább az Eger növelhette volna előnyét, de nem vesztett rajta, hogy újabb gól már nem esett. A vendégcsapat értékes győzelemmel fejezte be a bajnokságot, ami feltétlen biztató a továbbiak szempontjából. Jók: Csapos, ill. Montvai, Nagy P., Némedi, Hompoth.
    Baracsi János: - Egy félidőt adtunk az ellenfélnek, és ez nagyon megbosszulta magát.
    Csuhay József: - Kár, hogy vége van a bajnokságnak, hiszen az utolsó két fordulóban összesen tíz gólt lőttünk. Remélem, hogy az ősszel is így folytatjuk majd.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1998-06-08