magyarfutball.hu

Dunakeszi VSE - FC Hatvan 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1997/1998, 29. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.24, 04:42
    Dunakeszi - FC Hatvan 2-1 (1-1)
    Dunakeszi, 400 néző. V.: Marcsok J. (Mohácsi, Strehó).
    Dunakeszi: Bíró - Dinka, Udvari, Törteli (Csuka) - Andrási, Szűcs, Tóth Gy. (Jávor), Toronyi - Lőrincz (Gráczki), Varsányi, Pálinkás. Edző: Fodor Imre.
    FC Hatvan: Nagy I. - Pásztor, Orovecz, Búza - Bíró (Tóth T.), Pilcsuk, Gombos, Kratofil, Gohér - Tóth N. (Hídvégi), Brezovszky. Edző: Orovecz György és Tóth Dénes.
    A gólok története: a 23. percben egy bedobást követően Pálinkás fejelt a hatvani kapuba, 1-0. A 28. percben az egyik hazai védő estében beleütött kézzel a labdába, amiért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Orovecz értékesítette, 1-1. A 66. percben Orovecz kezét érte a labda, a játékvezető ismét büntetőt ítélt, amit Bíró kapus értékesített, 2-1.
    A Károlyt és Szabadost nélkülöző hatvaniak elsődlegesen döntetlent szerettek volna kiharcolni, így főleg a védekezésre fektettek nagyobb hangsúlyt. Mezőnyben többet birtokolták a labdát a hazaiak, valójában a Dunakeszi irányította.a játékot, de nem nagyon boldogult a felállt védelemmel szemben. Noha vitatható 11- esből szerezte a győztes gólt az esélyesebb hazai gárda, a három pontot megérdemelte. A hatvaniak erejéből tisztes vereségre futotta. Jó: Buzma.
    Fodor Imre: - Egy góllal feltétlen jobbak voltunk.
    Tóth Dénes: - Tartalékos csapatunknak nem volt esélye a pontszerzésre.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1998-06-02