magyarfutball.hu

Nagykanizsai Olajbányász SE - Szekszárdi Dózsa SC 5 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.27, 19:01
    Nagykanizsai Olajbányász SE - Szekszárdi Dózsa SC 5:1 (3:1)
    Nagykanizsa, 5500 néző, V. huszák
    Nagykanizsa: Vlaszák -Kovácshegyi, Doszpod, Simon, Müller — Pávlicz, Söjtör, Simonecz — Bogáti (Savanyó, a 64. percben), Buti (Kozma, a 15. percben), Kelemen. Edző: Kerekes Imre. Szekszárd: Polyák (Lipovszky, a 30. percben) — Glavatity (Szlovák, a 40. percben), Korner, Vágó, Somodi — Tóth, Weitner, Laki — Kovács, Szőllősi, Házi. Edző: Jerabek Jenő.
    A 7. percben szerzett vezetést az Olajbányász. Pávlicz tisztára játszotta magát, de lövése a befutó védőkről Söjtör elé kerül, aki Kelemenhez továbbított és a balszélső 10 m- ről lőtt a kapuba, 1 :0. A támadásban levő olajosok a 25. percben újabb gólt értek el. Müller előrevágott labdájával remekül lépett ki Simonecz, aki az elfekvő kapus mellett könnyedén lőtt a kapuba, 2:0. Két kimaradt hazai helyzet után a 33. percben Pávlicz tálalt Söjtör elé, aki néhány lépés után a vert kapus mellett lőtt a kapuba, 3:0. A 38. percben a szekszárdiaknak 11-est ajándékozott a bíró, amelyet Tóth biztosan lőtt a kapuba, 3:1.
    Szünet után folytatódott a kanizsaiak nagy támadó kedve. A 48. percben Pávlicz ment el a jobboldalon, pontosan belőtt labdáját Kelemen vágta a kapuba, 4:1. Ezt követően Söjtör és Kelemen puskázott el jó lehetőséget, a másik oldalon Weitner hagyott ki nagy helyzetet. A 65. percben nagyszerű egyéni alakításnak, és újabb gólnak tapsolt a közönség: Söjtör labdájával Pávlicz sorra kicselezte a védőket, majd éles szögből helyezett a kapuba, 5:1.
    Hetven percen át kitűnően játszott a kanizsai gárda és akár nagyobb arányban nyerhettek volna a szétesően játszó szekszárdiak ellen. Jók: Söjtör (a mezőny legjobbja), Pávlicz, Doszpod, Kelemen, Simon, ill. Házi, Tóth.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1977-09-05